5 Ιουν 2018

Αλλη μια ξεφτιλα των ΗΛΙΘΙΩΝ..Βαζουν πορνογραφικα προφιλ να κανουν LIKE στον ΚΟΥΛΗ.......ΞΕΦΤΙΛΑ...

Πολλές φορές η περιήγηση στο διαδίκτυο «βγάζει» διαμαντάκια. Ειδικά όταν ψάχνεις να βρεις κάτι που θέλεις και τελικά καταλήγεις αλλού. Ψάχνοντας λοιπόν στην επίσημη σελίδα της καμπάνιας «Χιλιάδες Φωνές» μπας και ανέβασαν τον 12ο λόγο για να πάμε με τον Κυριάκο, ανακαλύπτεις σπουδαία πράγματα.

Όπως για παράδειγμα ότι όντως υπήρξαν άνθρωποι που πείστηκαν από τον υπεύθυνα μετριοπαθή και φιλελεύθερα ευαίσθητο Κυριάκο Μητσοτάκη και θέλησαν να συνδράμουν στον αγώνα του για αναβάθμιση του κύρους της χώρας. Ίσως όχι σε τομέα που θα ήθελε ο ίδιος, αλλά σε κάποιον άλλο. Αυτόν της βιομηχανίας πορνό. 
Τέτοια λοιπόν ήταν τα προφίλ που συντάχθηκαν στον αγώνα της ακομμάτιστης (!) καμπάνιας υπέρ του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, όπως φαίνεται από ένα απλό πάτημα στην κατηγορία «μέλη» στην επίσημη σελίδα.
Τα όποια σχόλια μπροστά σε αυτή τη νέα ανεκδιήγητη γκάφα από κέντρα ή παρα-κέντρα της Πειραιώς είναι τρομακτικά φτωχά για να περιγράψουν αυτό που συμβαίνει στην ηγετική ομάδα της ΝΔ.
Φαίνεται εξάλλου ότι ο αυτοεξευτελισμός, το συνεχές τρολάρισμα σε σημείο πια φάρσας, αλλά και η παντελής ανικανότητα να ελεγχθούν τέτοια τραγελαφικά σκηνικά συνθέτουν ένα σκηνικό απόλυτης φαρσοκωμωδίας για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


https://www.altsantiri.gr/