23 Ιουλ 2018

Το Δελφινάριο της... Κεντροαριστεράς σε νέες ξεκαρδιστικές παραστάσεις!

Το Δελφινάριο της... Κεντροαριστεράς συνεχίζει τις παραστάσεις, προσφέροντας άφθονο γέλιο, με τα ευτράπελα σε ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι να μην έχουν τέλος. Μετά τα αλληλοκαρφώματα όσων επιθυμούν να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων που προτιμούν τη Ν.Δ. και την πρόσκληση ...
που απηύθυνε το ΠΑΣΟΚ ή ΔΗ.ΣΥ. ή ΚΙΝ.ΑΛ., και μάλιστα μέσω ίντερνετ, προς άγραν υποψήφιων πολιτευτών, καθώς δυσκολεύονται να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, ήταν η σειρά του Σταύρου Θεοδωράκη να κλέψει την παράσταση σε αυτόν τον πολιτικό θίασο, που υπάρχει μόνο και μόνο για να διασωθούν πολιτικά στελέχη, τα οποία, στον έναν ή στον άλλον βαθμό, φέρουν εν τέλει μεγάλη ευθύνη για τη σημερινή παρακμή του πολιτικού συστήματος. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού είδε και απόειδε με τους τσακωμούς των βουλευτών του και αποφάσισε να προχωρήσει σε συνοπτικό, εσωκομματικό δημοψήφισμα. Ο Σταύρος, που μάλλον δεν ξέρει τι να το κάνει το πολύπαθο Ποτάμι, αποφάσισε, σε μια κρίση... απελπισίας, να καλέσει τα 300 κεντρικά στελέχη και τα 6.000 μέλη να απαντήσουν σε ένα «απονενοημένο» ερωτηματολόγιο εφ’ όλης της ύλης. Στην πλειονότητά τους οι ερωτήσεις είναι πολλαπλών επιλογών και τα στελέχη καλούνται να πάρουν θέση από το αν επιθυμούν να υπάρξει αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του Ποταμιού έως το αν θέλουν σύγκλιση με τη Ν.Δ. ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι ερωτήσεις αφορούν και το αν το Ποτάμι θα πρέπει να κατέβει στις εκλογές αυτόνομο ή να αλλάξει ηγεσία. 

Είναι προφανές ότι η δημόσια προτροπή του Γρηγόρη Ψαριανού το Ποτάμι να στηρίξει τη Ν.Δ. έφερε τον Σταύρο Θεοδωράκη στα όριά του. Την ίδια ώρα, οι εσωκομματικές τριβές χτυπάνε... κόκκινο. Ο κ. Ψαριανός απουσίαζε επιδεικτικά από τη Βουλή στη διάρκεια επίκαιρης επερώτησης του κόμματος για περιβαλλοντικά θέματα. Η απουσία του θεωρήθηκε εσκεμμένη, αφού εκεί παρευρίσκονταν και ο κ. Θεοδωράκης και οι υπόλοιποι «ποταμίσιοι» βουλευτές. 
Από την άλλη, ο Σπύρος Δανέλλης διέψευσε για πολλοστή φορά ότι προτίθεται να μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Μύλος... χωρίς νερό.

δημοκρατια