Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να φτάσουν στο Μάτι, στο Ζούμπερι και άλλες πυρόπληκτες περιοχές σκάφη του λιμενικού για να απομακρύνουν τυχόν εγκλωβισμένους.
Πρόκειται για τρία πλοία του Λιμενικού, ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης και παραπλέοντα σκάφη τα οποία βρίσκονται ελάχιστα μακριά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα.
07/23/2018 22:22
Φωτιές… παντού! Εγκλωβισμένοι κάτοικοι στο Μάτι – Καίγεται σχολείο στο Νέο Βουτζά
Η φωτιά η οποία ξεκίνησε στην Καλλιτεχνούπολη στη Πεντέλη έχει φτάσει μέχρι το Μάτι Αττικής. Στο Μάτι, στη Ραφήνα και στο Νέο Βουτζά υπάρχουν καταγγελίες ότι έχουν εγκλωβιστεί δεκάδες κάτοικοι. Δείτε περισσότερα εδώ
07/23/2018 22:20
Με εντολή Καμμένου και Α/ΓΕΕΘΑ επιχείρηση απεγκλωβισμού στο Ζούμπερι με πλοία του Ναυτικού!
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τις φωτιές στην Αττική.Δείτε περισσότερα εδώ
Στους 25 οι τραυματίες από τις φωτιές. Οι τέσσερις είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ αγνοούνται δέκα αλλοδαποί πολίτες, οι οποίοι βλέποντας την φωτιά να πλησιάζει επιβιβάστηκαν σε μία βάρκα στο Μάτι Ραφήνας για να σωθούν και από εκείνη την ώρα αγνοούνται.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του λιμενικού για τον εντοπισμό τους, εντούτοις ως αυτήν την ώρα δεν έχουν καταφέρει να τους βρουν.
