15 Αυγ 2018

Ποιος αντικαθιστά τη Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ...

Η Άννα Μπουσδούκου σχεδόν… αναπάντεχα αποφάσισε να εγκαταλείψει τον ΣΚΑΪ, καθώς βρήκε μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση την...
οποία και αποδέχτηκε.



Το κενό της πασίγνωστης παρουσιάστριας είναι, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, πολύ μεγάλο, με το κανάλι του Φαλήρου να καλείται να βρει τη λύση στο πώς θα καλύψει την απουσία της.

Και, απ’ ό,τι φαίνεται, τη βρήκε: σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στη θέση της εκπομπής «Τώρα» θα βρεθούν οι «Αταίριαστοι» με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, οι οποίοι έχουν… ρεύμα στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού και οι τηλεθεατές τους εμπιστεύονται.

Αυτό σημαίνει πως στις 12:00 (την ώρα που έκανε δηλαδή εκπομπή το τηλεοπτικό δίδυμο) «μετατίθεται» η Τατιάνα Στεφανίδου που πήρε μεταγραφή από το Epsilon στον ΣΚΑΪ και στη μεσημεριανή ζώνη  θα… δεσπόζει το My Style Rocks με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που θ’ ακολουθείται, ενδεχομένως, και από το σούπερ επιτυχημένο φέτος Power of  Love, στο τιμόνι του οποίου θα συνεχίσει για 2η σεζόν η Μαρία Μπακοδήμου.

Ο ΣΚΑΪ επιθυμεί, φυσικά, να παραμείνει στην κορυφή της τηλεθέασης και το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν οι καινούργιες του «αλχημείες» θα του βγουν…


dailymedia.gr