10 Σεπ 2018

Η πιο πλούσια φοιτήτρια της Αγγλίας; Η κόρη Ινδού δισεκατομμυριούχου προσλαμβάνει 12 άτομα προσωπικό

Η φοιτητική χρονιά αρχίζει για πολλούς νέους και παλιούς φοιτητές, με πολλούς να ανυπομονούν να ζήσουν τις νέες εμπειρίες. Υπάρχουν όμως και κάποιοι, ελάχιστοι, που δεν θέλουν να φύγουν από την άνεση του σπιτιού τους ή που έχουν μάθει σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Αυτό ισχύει και για την κόρη ενός Ινδού δισεκατομμυριούχου, που θέλει να προσλάβει 12 (!) άτομα προσωπικό για να την φροντίζουν στην φοιτητική της ζωή στη Σκωτία.
Οι γονείς της ανώνυμης φοιτήτριας αγόρασαν ένα αρχοντικό για να ζήσει κατά τη διάρκεια των 4 ετών της στο Πανεπιστήμιο St. Andrews στη Σκωτία.
Η νεαρή ζητά να προσλάβει 12 άτομα για να την φροντίζουν όσο θα ζει στη ΣκωτίαΗ νεαρή ζητά να προσλάβει 12 άτομα για να την φροντίζουν όσο θα ζει στη Σκωτία
Θα συνοδεύεται από συνολικά 12 άτομα προσωπικό, μεταξύ των οποίων μια υπηρέτρια, έναν μπάτλερ, έναν οικονόμο, έναν κηπουρό, ιδιωτικό σεφ και σοφέρ.
Η αγγελία για τις θέσεις εργασίας έχει αναρτηθεί στο γραφείο προσλήψεων Silver Swan, αναφέρει η Sun και στην αγγελία γράφει: «Πρόκειται για σοβαρή οικογένεια, που θέλει έμπειρο προσωπικό».
Η αίθουσα φαγητού στο Πανεπιστήμιο St. Andrews. Σίγουρα η νεαρή Ινδή δεν θα χρειαστεί να γευματίσει ποτέ εκεί καθώς θα έχει ιδιωτικό σεφ στο αρχοντικό της Η αίθουσα φαγητού στο Πανεπιστήμιο St. Andrews. Σίγουρα η νεαρή Ινδή δεν θα χρειαστεί να γευματίσει ποτέ εκεί καθώς θα έχει ιδιωτικό σεφ στο αρχοντικό της
Η εργασία του μπάτλερ θα είναι να εποπτεύει την ομάδα,ενώ όσον αφορά στη θέση της υπηρέτριας, η οικογένεια αναζητά «μια πρόσχαρη προσωπικότητα γεμάτη ενέργεια». Η δουλειά της περιλαμβάνει «το πρωινό ξύπνημα, τη συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό για το καθημερινό πρόγραμμα, το χτένισμα της φοιτήτριας, την διαχείριση των ενδυμάτων της και τα; ψώνια».
Το προσωπικό, που απαιτείται να μπορεί να «ανοίξει τις πόρτες» όπου είναι δυνατόν για την φοιτήτρια, θα πληρώνεται περίπου 30.000 λίρες το χρόνο.
Φωτογραφίες: Wikipedia
dete.gr