19 Σεπ 2018

Ειναι ΒΛΑΚΕΣ και ΚΑΚΟΙ ανθρωποι..θελουν να κοπουν οι συνταξεις!!!!!!!!Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ επιμένει να κοπούν οι συντάξεις για να μην θεωρηθεί μονομερής ενέργεια! «Ούτε να το διανοηθούν να μην τις κόψουν»

ΘΕΛΟΥΝ την φτωχοποιηση του λαου,αυτοι να περνανε καλα και οι αλλοι ας ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ...ΝΤΡΟΠΗ τους!!!
Ούτε να διανοηθεί η κυβέρνηση να προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες στο ζήτημα των συντάξεων» ανέφερε σε συνέντευξή του στο News 24/7 ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.
«Σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορούν να δοθούν συντάξεις αφού είμαστε εκτός αγορών. Κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι το μαχαίρι θα πάει πιο βαθιά» υποστήριξε ο πρώην υπουργός Εργασίας της κυβέρνησης Σαμαρά, αφήνοντας να εννοηθεί πως αν δεν περικοπούν από 1/1/2019 η μείωση θα είναι μεγαλύτερη στη συνέχεια.
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση βέβαια είναι το γεγονός ότι, ως αρμόδιος τομεάρχης, ο Γιάννης Βρούτσης ήταν από τους πρώτους που υπέγραψαν την τροπολογία τον περασμένο Ιούλιο για την άμεση κατάργηση του εν λόγω μέτρου, κάτι που αποτελούσε κατ’ εξοχήν «μονομερή ενέργεια». Αυτή άλλωστε είναι κατά το πολιτικό αφήγημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι αντιτίθεται στη μείωση των συντάξεων. Μάλλον όμως αυτό δεν ισχύει για τον κύριο Βρούτση. Τουλάχιστον όχι σήμερα..