20 Σεπ 2018

ΒΛΑΞ και ΤΖΑΜΠΑ μαγκας....Απειλεί την κυβέρνηση, αλλά… αγνοεί το Σύνταγμα...

Είναι γνωστό πως ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης έχει υιοθετήσει σκληρότερη γραμμή έναντι του ΣΥΡΙΖΑ από τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο.
Μάλιστα, μιλώντας στο...


ραδιόφωνο «Θέμα», ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υποστήριξε ότι το κόμμα του πρέπει να αποσύρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση πριν… να κατατεθεί η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, προκειμένου να μην μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να την κυρώσει με ανεξάρτητους βουλευτές. Μόνο που αυτό έχει ένα πρόβλημα: 

ότι… ο Κώστας Κατσίκης θα πρέπει να φρεσκάρει τις γνώσεις του στο Σύνταγμα, αφού αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους, δεν πέφτει αυτομάτως η κυβέρνηση. Θα πρέπει να κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας και θα πρέπει αυτή να πάρει… 151 θετικές ψήφους για να κινηθεί τέτοια διαδικασία. 

Εκτός κι αν ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξέρει καλά το Σύνταγμα και λέει, απ’ έξω-απ’ έξω, ότι θα πρέπει το κόμμα του να… υπερψήφισει την πρόταση δυσπιστίας που, εκτός απροόπτου, θα καταθέσει τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή, όμως, είναι άλλη συζήτηση…

matrix24.gr