26 Σεπ 2018

ΑΥΤΟΝ τον μπουρδελιαρη πιο κομμα θα τον παρει???Πως δεχεται ο κυριος αυτος να ειναι μελος σε ενα μπ@@@@@@ τι ρολο εχει του πορτιερη ?? ΠΑΕΙ στους ΑΝΕΛ κατ εντολη αφεντικου?Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς

Αυτα τα νουμερα ειχαν ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ενωπιον του Ελληνικου λαου και των συνηποψηφιων τους οτι καθε 6 μηνες θα παραιτουνται για να μπαινουν και οι αλλοι στην ΒΟΥΛΗ....Αυτος ο μπορδελιαρης θα κανει αγωνα για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας?
Αυτος δεν αφηνει το μισθο τον παχυλο με τιποτα..
Οι ηλιθιοι που τους παιρνουν στα κομματα τους τι τους θελουν?
ΕΤΟΙΜΟΣ ειναι για τον ΚΑΜΜΕΝΟ......???η σε αλλο κομμα θα τον κανει ΔΩΡΟ???
Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων κοινοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής ο Αριστείδης Φωκάς, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης...


Ο κ. Φωκάς, ανεξάρτητος βουλευτής πλέον, προανήγγειλε αιφνιδιαστικά την Τρίτη την έξοδό του από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη. Με δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα», ο Αριστείδης Φωκάς τόνισε πως θέλει να συνεχίσει τους αγώνες του για τη Μακεδονία σημειώνοντας ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

«Η έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης, η έλλειψη θάρρους να τα βάλουμε με τις παθογένειες, με ανάγκασαν να πάρω τη δύσκολη αυτή απόφαση» επισημαίνει ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης στην επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Του ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ τι ελεγε σε ομιλια του..