20 Σεπ 2018

Δεν χορταίνει να ξεφτιλίζεται ο Βασίλης Χιώτης - Τεράστια γκάφα (ΦΩΤΟ)

Δεν χορταίνει να ξεφτιλίζεται ο Βασίλης Χιώτης, γνωστός για τις γκάφες του, με τις οποίες συναγωνίζεται τον Γιώργο Παπαχρήστο του ΔΟΛ. 
Ξαναχτύπησε λοιπόν. Και τι έγραψε; Διαβάστε τι έγραψε: 

"Διαβάζω πως το ασημένιο βέλος που θα έκανε το Αθήνα Θεσσαλονίκη σε 3,5 ώρες επιστρέφει στην Ιταλία, καθώς ολοκληρώθηκε το "fake news show" του Νίκου Παππά.
Δεν είναι έτοιμες οι υποδομές του σιδηροδρομικού δικτύου. Μόνο για να πάνε βόλτα οι Τασούλες, είχε έλθει..."
Πάλι ψέμματα γράφει ο Βασίλης Χιώτης. Πάλι fake news μετέδωσε ο Βασίλης Χιώτης, ο οποίος είχε διασυρθεί και παλαιότερα (Διαβάστε ΕΔΩ), αλλά μυαλό δεν έχει βάλει.
Η αλήθεια είναι διαφορετική. Το τρένο αυτό, με το οποίο ταξίδεψε ο Νίκος Παππάς και οι νέοι επιχειρηματίες δεν ήταν το ασημένιο βέλος στο οποίο αναφέρεται ο βασιλιάς της δημοσιογραφικής γκάφας. Εκτός αυτού ήταν γνωστό πως το τρένο θα επέστρεφε στην Ιταλία από τον προηγούμενο Αύγουστο. (Δείτε σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ από τις 20 Αυγούστου). Διαβάζουμε λοιπόν σχετικά στις 20 Αυγούστου: "Το τρένο θα μείνει στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη για το διάστημα της 83ης Διεθνούς Έκθεσης και στη συνέχεια θα επιστρέψει προσωρινά στην Ιταλία, καθώς δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της ηλεκτροκίνησης στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη (σ.σ. μέχρι το Δομοκό)".
Επομένως: Το τρένο δεν ήρθε για κανένα show του Νίκου Παππά και ήταν προγραμματισμένο να πάει στην Ιταλία. Τέλος. 
Καταλαβαίνει και μικρό παιδί το μέγεθος της ανοησίας του Βασίλη Χιώτη, που αν εργαζόταν ποτέ σε σοβαρά ΜΜΕ δεν θα τον είχαν ούτε για να γράφει τα φαρμακεία. Τόσο αξιόπιστα ρεπορτάζ κάνει και αυτός και το ξεπεσμένο ακροδεξιό "Πρώτο Θέμα" του κομιστή που μεταδίδει τα ίδια ακριβώς ψέμματα. 
Δείτε το tweet του απίθανου Βασίλη Χιώτη