12 Σεπ 2018

Θα είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης η Βούλα Πατουλίδου;

Της ΛΕΜΟΝΙΑΣ ΒΑΣΒΑΝΗ
Θα μπει υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής ..
Θεσσαλονίκης κυρία Βούλα Πατουλίδου;  
Σχολιάζοντας το γεγονός πως σε δημοσκόπηση της prorata για λογαριασμό του site myportal.gr συγκέντρωσε υψηλό ποσοστό δημοτικότητας, η ίδια η κα. Πατουλίδου είπε το πρωί σε συνάντηση με εκπροσώπους των ΜΜΕ στην ΠΚΜ: «Μέχρι τώρα η ομάδα μου που δούλεψε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κέρδισε εμπιστοσύνη πολιτών, και “έκαμψε” κάποιους αντιπάλους, πράγμα που σημαίνει ότι μια ομάδα που πηγαίνει πολύ καλά δεν την χαλάς, εκτός αν πέσει ο ουρανός στο κεφάλι».
Ερωτώμενη αν την κολακεύει το γεγονός πως ο κόσμος δείχνει προτίμηση στο όνομά της η κυρία Πατουλίδου είπε: «Θα ήταν μεγάλο και άθλιο ψέμα αν ένας άνθρωπος που κάθε μέρα αγωνίζεται για το καλύτερο, και δίνει κάθε μέρα εξετάσεις πρώτα στον εαυτό του και μετά στους άλλου, να μην πει ότι δεν κολακεύεται. Βεβαίως λοιπόν και κολακεύτηκα, όμως η ματαιοδοξία από τη φιλοδοξία απέχει πολύ. Είναι σωστό να έχουμε φιλοδοξίες για την καλύτερη αυριανή μέρα όμως οι ματαιοδοξίες μπορεί να μας ζορίσει και να μας πάει στο γκρεμό».
Στην ερώτηση για το πώς θα έβλεπε τον εαυτό της ως πρώτης δημάρχου Θεσσαλονίκης αν κατέβαινε ως υποψήφια και εκλέγονταν δήλωσε: «Αν δεν έμπαινα στο αεροπλάνο για Βαρκελώνη, δεν θα γινόμουν χρυσή Ολυμπιονίκης!». 
typosthes.gr/