9 Οκτ 2018

Η «πράσινη» Σπυράκη σε ομιλία με Κουμουτσάκο!

Αφεση αμαρτιών (!) για τους... καφέδες
Στη Ν.Δ. μάλλον δεν έχουν καμία συναίσθηση της ζημιάς που μπορεί να προκαλούν με την ανοχή σε πρακτικές που άπτονται ευαίσθητων εθνικών θεμάτων.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με την «πράσινη» Μαρία Σπυράκη, η οποία, αν και παραμένει βαρύτατα εκτεθειμένη για τις επαφές της με τον Ζόραν Ζάεφ που κράτησε μακριά από το φως της δημοσιότητας επί μήνες, εμφανίζεται, και μάλιστα ως ομιλήτρια, σε κομματική εκδήλωση για το Σκοπιανό. 
Και σαν να μην έφτανε αυτό, έτερος ομιλητής, μαζί της, είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος για θέματα εξωτερικής πολιτικής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος.
Μια τέτοια εκδήλωση με ομιλητές τα δύο εν λόγω στελέχη έγινε χθες στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης από την εκεί Δημοτική Τοπική Οργάνωση του κόμματος.
Εκτίθεται
Τα κρούσματα αυτά σημειώνονται την ώρα που η Ν.Δ. εκτίθεται από τη στάση της εκπροσώπου της, καθώς με τη στάση της δίνει πάσες στην κυβέρνηση να εγκαλεί την αξιωματική αντιπολίτευση για μυστική διπλωματία και τη στιγμή που η ίδια η κυρία Σπυράκη κρύβεται πίσω από τις διευκρινίσεις του εκπροσώπου του Ζόραν Ζάεφ, ενώ ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να τοποθετηθεί δημοσίως και να την καλύψει.

Σε μια τέτοια χρονική στιγμή η ταυτόχρονη παρουσία του τομεάρχη Εξωτερικών της Ν.Δ. στην ίδια εκδήλωση μαζί της ουσιαστικά δίνει «άφεση αμαρτιών» στους... καφέδες της Μ. Σπυράκη!
dimokratianews.gr