15 Νοε 2018

ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ! -Ο Ολυμπιακός πληρώνει 60.000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια στην Πάτρα!

Παλιές καλές εποχές θυμήθηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Ολυμπιακός για τα μεγάλα επεισόδια στην Πάτρα στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, τιμωρήθηκε τελικά με 60.000 ευρώ πρόστιμο!

Την ώρα που στην ΑΕΚ αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί και έπαιξε δύο ματς κεκλεισμένων, ΠΑΟΚ δύο φορές για Νέα Σμύρνη και το ματς με τον Αρη και Ολυμπιακός για το Γεντί Κουλέ και την Πάτρα βγαίνει… λάδι!
Μια απόφαση που βγάζει άμεσα σε θέση διαμαρτυρίας την Ένωση, αφού για επεισόδια παρόμοιας έκτασης (ρίψεις σε Αστυνομία, φθορές, δακρυγόνα που δεν προκάλεσαν διακοπή του αγώνα) στους «κιτρινόμαυρους» επιβλήθηκε η ποινή των -3 βαθμών, συν δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, στους οποίους απώλεσε άλλους τρεις βαθμούς.
Εν ολίγοις, δύο μέτρα και δύο σταθμά από την ελληνική ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, σε μία απόφαση που βγάζει μάτι ότι εμπεριέχει διαφορετικά ποδοσφαιρικά κριτήρια.
Την ώρα μάλιστα που ο Ολυμπιακός ζητούσε κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, η αφαίρεση βαθμών να εφαρμοστεί στο… Κύπελλο, ο δικαστής πήρε την απόφαση να ρίξει την ερυθρόλευκη ΠΑΕ στα μαλακά επιβάλλοντας μόνο πρόστιμο 60.000 ευρώ. Το σκεπτικό της απόφασης αναμένεται…