17 Νοε 2018

ΜΩΡΑΛΗΣ -ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ξεφτιλιζουν τον ΚΟΥΛΗ!!!!Ο ΚΟΥΛΗΣ θα διαγραψει τωρα τον προεδρο της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ στον ΠΕΙΡΑΙΑ η κουμαντο στο κομμα κανει ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ????

Ηθελε να βαλει τον ΚΡΟΚΙΔΗ υποψηφιο Δημαρχο ο ΚΟΥΛΗΣ...δεν ειχε ρωτησει ομως το αφεντικο του....τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ...Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ βραζει και οι εξελιξεις θα ειναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ....

Ο δε ΠΑΤΟΥΛΗΣ σαν υποψηφιος περιφερειαρχης βλεπω να ερχεται 3ος!!!!μετα απο αυτες τις εξελιξεις.
Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ θα αντισταθει αυτην την φορα με καθε τροπο και θα αποβαλει τους χαμαιλεωντες.

Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ του ΠΕΙΡΑΙΑ δεν τρωει αλλο σανο...οι ψευτες που του εταζαν 35000 διορισμους εκαναν τον ΠΕΙΡΑΙΑ πολη ανεργων και μεταναστων...ο σκουπιδοτοπος εχει ονοματεπωνυμο ΜΩΡΑΛΗΣ -ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ..
ΗΡΘΕ η ωρα της επιστροφης στην κανονικοτητα και στην αναζωογονηση της πολης...
Η ειδηση ειναι οτι:
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά & Νήσων και Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Επίσης έπειτα από συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, προσχωρούν στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και θα είναι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι:
1.Γρηγόριος Βήχος ασφαλιστικός σύμβουλος, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, υπεύθυνος παραγωγικών και επιστημονικών φορέων της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά & Νήσων.
2.Μαρία Γκουτζαμάνη αρχαιολόγος-επιχειρηματίας, υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά & Νήσων.