16 Νοε 2018

Βάζουν λυτούς και δεμένους να «ξεπλύνουν» τον Τατσόπουλο

Πώς τα συστημικά media δικαιολογούν τη «μετεγγραφή» του, ενώ ο ίδιος δεν λέει ούτε συγγνώμη για τις ύβρεις του
Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει από τις αντιδράσεις στελεχών, ..
αλλά και ψηφοφόρων της Ν.Δ. η επιλογή για το ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθηνών του πολιτικού γυρολόγου και υβριστή της παράταξης, και όχι μόνο, άρχισε η επιχείρηση «αναστήλωσής» του. 
Τα γνωστά συστημικά μιντιακά μέσα ανέλαβαν το πολιτικό... ξέπλυμα του Π. Τατσόπουλου, επιχειρώντας να πείσουν ότι είναι σωστή η επιλογή από την ηγεσία της Ν.Δ. ενός προσώπου που κινείται μεταξύ της προσβλητικής γραφικότητας και του πολιτικού αμοραλισμού.
Και αντί να ζητήσει ένα συγγνώμη για όσα έχει πει κατά καιρούς, το μόνο ψεγάδι που βρίσκει στον εαυτό του ήταν ότι συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, που φταίει για τα άλλα λάθη που έκανε και ακολούθησαν το πρώτο!

Ο επιλέγων ρόλο πολιτικού χαμαιλέοντα υποψήφιος κ. Τατσόπουλος έδειξε για άλλη μια φορά την αλαζονεία του, μια και εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι ότι τον επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτό του αρκεί, δείχνοντας ότι αγνοεί τους πολίτες που τον επικρίνουν για όσα έχει πει κατά καιρούς. Χθες ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και λάτρης του Ποταμιού, ο οποίος στην πορεία ανακάλυψε τη Ν.Δ. για να «απαλλαγεί η χώρα από το αμοραλιστικό σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ που μας κυβερνάει», όπως δήλωσε στον Σκάι και στο Liberal, φαίνεται ότι πρέπει να αρχίσει να αναζητεί τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.
«Δεν τους θέλω»
Σε μία από αυτές ο κ. Τατσόπουλος, και ενώ είχε αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωνε: «Δεν θέλω να πάω στη Ν.Δ., δεν είπα ότι θα ενταχθώ σε αυτήν. Ούτε με θέλουν ούτε τους θέλω. Θα με θεωρούν ξένο σώμα».

Κατά τα άλλα, στη χθεσινή εμφάνιση του, μέχρι νεωτέρας, επιβεβαίωσε ότι ισχύουν αυτά που είπε. Δηλαδή, ότι «αν ακροδεξιοί και φιλοχουντικοί έλεγαν καλά λόγια για μένα, θα έλεγα ότι κάτι δεν πάει καλά», προφανώς μη γνωρίζοντας τις δηλώσεις που έκανε υπέρ του ο... φιλελεύθερος και δημοκράτης συνοδοιπόρος του πλέον Αδωνις Γεωργιάδης, αλλά και όσα του «σέρνουν» οι πρώην σύντροφοί του, τότε που το έπαιζε αριστερός.

Πάντως, τη στήριξή του στον Πέτρο Τατσόπουλο και στην απόφασή του να πολιτευτεί με τη Ν.Δ. εξέφρασε με ανάρτησή του στο facebook ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, προσθέτοντας: «Ο Τατσόπουλος έχει κάνει πολλά λάθη στη ζωή του, όπως όλοι μας. Και ίσως και πιο πολλά από τον μέσο άνθρωπο, επειδή έχει τολμήσει πιο πολλά από τον μέσο άνθρωπο».
«Συγχωροχάρτι» και για το 1821 από τον πάντα πρόθυμο Αδωνι
Ο πρόθυμος να υπερασπιστεί κάθε επιλογή της ηγεσίας, για να έχει και εκείνος την κάλυψή της σε ό,τι χρειαστεί πολιτικά, Αδωνις Γεωργιάδης βγήκε χθες για να στηρίξει τον Τατσόπουλο. Μάλλον ο έρωτας για το νέο πουλέν του ηγετικού περιβάλλοντος τον τύφλωσε, καθώς του συγχώρησε ακόμη και τις απόψεις του για την Επανάσταση του 1821. Βλέπεις, μπροστά στην πτώση του Τσίπρα, ακόμη και η Επανάσταση των Ελλήνων (που ευημερούσαν κατά τον Τατσόπουλο στην Τουρκοκρατία) είναι μια διαφορετική ερμηνεία κατά τον υπέρμαχο του Ελληνισμού Αδωνι.

Χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις του ο ακόμη αντιπρόεδρος της Ν.Δ. υποστήριξε: «Το ότι διαφωνώ με την ερμηνεία της Ελληνικής Επανάστασης με τον κύριο Τατσόπουλο σημαίνει ότι δεν μπορώ να δώσω μαζί του μάχη για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών; Το αντίθετο σημαίνει. Το ότι καταφέρνει ο Τσίπρας να ενώσει εμένα και τον Τατσόπουλο, τι δείχνει; Οτι η σιχαμάρα που έχει δημιουργήσει ο Τσίπρας στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αυτό δείχνει. Αρα, δεν είναι για να το κατακρίνουμε, είναι να το χειροκροτήσουμε. Καταφέρνει ο κ. Μητσοτάκης και μας φέρνει όλους μαζί. Τι άλλο θέλουνε;»
dimokratianews