8 Νοε 2018

Απλυτοι πανηγύριζαν ότι έδειραν αρθρογράφο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ενώ αυτός δεν ήταν καν στο κέντρο της Αθήνας...και ο ΒΛΑΚΑΣ ΑΔΩΝΙΣ το αναδημοσιευσε!!!

Τον αρθρογράφο της Καθημερινής και υπεύθυνο των δημοσιεύσεων του γνωστού ερευνητικού οργανισμού ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ, Θεόδωρο Γεωργακόπουλο επαίρονταν ότι έδειραν χθες οι ΑΠΛΥΤΟΙ στο indymedia.


Το fake news αναδημοσίευσε ο Άδωνις στο Twitter και έτσι μπόρεσε και το "δαρμένο νεοφιλελέ σίχαμα" να μάθει ότι το "έδειραν" αφού μέχρι σήμερα δεν το ήξερε... όπως καταλαβαίνετε ένας θεός ξέρει ποιον κακομοίρη κυνήγησαν και έδειραν οι ΑΠΛΥΤΟΙ επειδή έμοιαζε στον Γεωργακόπουλο:



Διαβάστε και τι έγραψαν οι άπλυτοι στο indymedia να γελάσετε με το πόσο θρασύδειλοι και κότες είναι αφού λένε ότι τον είδανε αλλά δεν του επιτέθηκαν μέχρι που μαζεύτηκαν πολλοί προκειμένου να την πέσουν σε ένα άτομο:

Κυνηγήθηκε ο νεοφιλελεύθερος Γεωργακόπουλος στα Εξάρχεια από Οργισμένα προλεταριακά νιάτα των Εξαρχείων

Πριν λίγη ώρα φάνηκε και κυνηγήθηκε ο νεοφιλελεύθερος Γεωργακόπουλος στα Εξάρχεια
Πολιτική Βία/Αντι-βία

Είδαμε στα Εξάρχεια πριν από λίγο να περπατάει μόνος του πλησίων του πολυτεχνείου το νεοφιλελεύθερο σίχαμα που ακούει στο όνομα Γεωργακόπουλος (www.georgakopoulos.gr) που γράφει στη Καθημερινή, έχει κάποια σχέση με το think tank των πλουσιόπαιδων διαΝΕΟσις, και παραπονιέται οτι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι αρκετά υπέρ της αστικής τάξης και κλαίει που η Ελλάδα δεν είχε ποτέ μια Θάτσερ.

Όσο πιο γρήγορα μπορέσαμε μαζευτήκαμε όσοι μπορέσαμε, τον ξαναβρήκαμε λίγο πιο πάνω (περπατάει γρήγορα το καθίκι) και κυνηγήσαμε το έκτρωμα στα στενά. Καταφέραμε και προλάβαμε και του δώσαμε μερικές ξυλιές να μάθει τί σημαίνει προλεταριακή οργή. Ο Γεωργακόπουλος έτρεξε με τρόμο στα μάτια για να σώσει το τομάρι του και χάθηκε με κατεύθυνση προς την Πατησίων.

Να το ξέρουν αυτό όσοι φιλελέ τολμάνε να φανούν κοντά στα στενά των Εξαρχείων οτι θα φάνε κυνήγι και ξύλο από τους οργισμένους προλετάριους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

- Οργισμένα προλεταριακά νιάτα των Εξαρχείων - 

dexiextrem.