8 Νοε 2018

ΡΕ ειναι ξετσιπωτοι....μας δουλευουν...ο ιδιοκτήτης του Da Capo ζήτησε από το δικαστήριο να τον απαλλάξει από την κατηγορία για ρευματοκλοπή αναφέροντας πως έχει «ένα μικρό καφέ που δεν έχει δουλειά λόγω κρίσης»

«Πόρτα» από το δικαστήριο έφαγε το Da Capo καθώς δεν έγινε δεκτή η αίτηση απαλλαγής που κατατέθηκε από τον ιδιοκτήτη της καφετέριας για την υπόθεση ρευματοκλοπής...


Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr ο ιδιοκτήτης του Da Capo ζήτησε από το δικαστήριο να τον απαλλάξει από την κατηγορία για ρευματοκλοπή αναφέροντας πως έχει «ένα μικρό καφέ που δεν έχει δουλειά λόγω κρίσης». Ο δικαστής δεν φέρεται να πείστηκε από τους ισχυρισμούς του και έτσι όπως έγινε γνωστό σήμερα απέρριψε το αίτημα για απαλλαγή. Κατόπιν τούτο το διάσημο καφέ καλείται να πληρώσει τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις του ρεύματος που η ΔΕΗ ισχυρίζεται πως χρησιμοποίησε παράνομα. 

Υπενθυμίζεται πως στις 11/10 αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο λειτουργίας του Da Capo που βρίσκεται στο Κολωνάκι, καθώς η επιχείρηση κατηγορήθηκε για ρευματοκλοπή. 

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που έκαναν έρευνες στην περιοχή εντόπισαν την ρευματοκλοπή για την οποία ασκήθηκε δίωξη.

Η ρευματοκλοπή φέρεται να γινόταν από παροχή διπλανού κτηρίου και μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από το μικτό κλιμάκιο ελέγχων, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του υπευθύνου λειτουργίας του καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρευματοκλοπή ήταν μεγάλη καθώς τα ρολόγια του καταστήματος έδειχναν σχεδόν μηδενική κατανάλωση ακόμη και την ώρα λειτουργίας.