20 Νοε 2018

Kαι αλλος υποψηφιος περιφερειαρχης απο την Κεντροδεξια στην ΘΡΑΚΗ....

Ένα ευρύτερο συνδυασμό από μέλη της παράταξης Περιφερειακής Αναγέννησης που θα διεκδικήσει με δυναμική την διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ "βλέπει" ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος. Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας μέχρι την 31/8/2019 ασκεί τα καθήκοντά του και ήδη βάζει πλώρη για την επόμενη ημέρα της Περιφέρειας.

Δηλώνει ξεκάθαρα ότι τον ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα της Περιφέρειας και σε αυτήν δεν ακολουθεί τον Χρήστο Μέτιο. Άλλωστε, όπως λέει ο κος Μαρκόπουλος "είμαι και ένας από τους ανθρώπους εις βάρος του οποίου από τον περιφερειάρχη έχει εκδοθεί και ένα ολόκληρο δελτίο τύπου. Εφόσον έχω δεχτεί αυτό τον καταπέλτη της επίθεσης οπωσδήποτε θα συμμετάσχω και στις εκλογές όπως θα συμμετάσχουμε και όλοι προσπαθώντας να βάλουμε την περιφέρεια σε μια διαφορετική τροχιά από αυτήν στην οποία βρισκόμαστε σήμερα".
Θυμίζουμε ότι δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου, είχαν πυροδοτήσει την έντονη αντίδραση του περιφερειάρχη. Ο κος Μαρκόπουλος στη διάρκεια συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News 94,4 της Καβάλας δήλωνε: «Φίλος του προέδρου της ΝΔ είναι όποιος μπορεί να παράγει έργο, να ενώνει και να κερδίζει στις εκλογές, και όχι να κραδαίνει τίτλους» έλεγε χαρακτηριστικά o Θ. Μαρκόπουλος, ενώ με νόημα πρόσθετε επίσης ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι φανατικός οπαδός της αξιολόγησης όλων, κανενός εξαιρουμένου». Η οργή του περιφερειάρχη είχε εκδηλωθεί σε ασυνήθιστα μακροσκελή δήλωση, όπου επιτίθετο κατά του Θεόδωρου Μαρκόπουλου, άλλων περιφερειακών συμβούλων, αλλά και ΜΜΕ που κατηγορούσε ως συμπαραστάτες του.
Σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δηλώνει με βεβαιότητα πως "εκεί που δρομολογούνται τα πράγματα θα δείτε ότι θα υπάρχει ένας ευρύτερος συνδυασμός στον οποίο θα υπάρχουν πάρα πολλοί υποψήφιοι από αυτούς που είμαστε μέλη της μέχρι σήμερα Περιφερειακής Αναγέννησης της οποίας ξεκινήσαμε με αυτό τον τίτλο κάποτε από τον Γιώργο τον Παυλίδη. Όμως η κατάσταση απέχει πια μακράν από εκείνο το ξεκίνημα που είχαμε κάνει".
Καταληκτικά δηλώνει πως "όλες αυτές οι τάσεις θα συνενωθούν κάποια στιγμή για να διεκδικήσουν από κοινού την περιφέρεια και σε αυτό το σχήμα θα συμμετάσχω και εγώ. Θα δρομολογήσουμε την επόμενη ημέρα της περιφέρειας με αισιοδοξία όρεξη και καλές προοπτικές".
xronos.gr