8 Δεκ 2018

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες μας: Υπάρχει βίντεο βιασμού της 21χρονης Ελένης από τρία άτομα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη
Υπό την πίεση της δημοσιοποίησης ροζ βίντεο όπου λίγο καιρό πριν εμφανίζεται η 21χρονη φοιτήτρια με τρεις νεαρούς ..
στο σπίτι της, ήδη οι έρευνες έχουν στραφεί στο υλικό που θα αποκαλύψει η άρση απορρήτου στα τηλέφωνα των δυο δραστών αλλά και της άτυχης φοιτήτριας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, την ημέρα της δολοφονίας της 21χρονης, στο εξοχικό του 20χρονου Ροδίτη βρισκόταν και τρίτο άτομο, πιθανόν το ίδιο που πριν λίγο καιρό καταγράφηκε στο ροζ βίντεο στο σπίτι της φοιτήτριας. Τα στόματα σιγά σιγά και μετά το αρχικό σοκ ανοίγουν για τη συστηματική δράση των νεαρών, που υπό την απειλή δημοσιοποίησης αλλά και με άσκηση βίας «τύλιγαν» τα νεαρά θύματά τους στις αρρωστημένες ορέξεις τους.
Το Policenews και μετά από ανώνυμη μαρτυρία, αποκάλυψε πριν δυο ημέρες ότι στη μεταφορά και δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, συμμετείχε και τρίτο άτομο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι την ημέρα της προσαγωγής του 19χρονου Αλβανού και του 20χρονου Ροδίτη, το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος πέρασε και τρίτο άτομο για το οποίο και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερο.
Το σίγουρο είναι, ότι τις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν όλα όσα διαδραματίστηκαν τον τελευταίο καιρό στη Ρόδο, με τραγική κατάληξη τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.
Δεν μιλάει ο 20χρονος Μανώλης Κούκουρας
Για μια ακόμα μέρα αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν, ενώ έχει παραδεχτεί ότι ήταν παρών στο συμβάν. Σύμφωνα με τον Άκη Δημητριάδη, συνήγορο του 20χρονου «Δεν συμμετείχε στο συμβάν που ήταν το μοιραίο για την κοπέλα» ο 20χρονος.
Μάλιστα όπως ανέφερε το λευκό βαν στο οποίο φαίνεται να επιβιβάστηκε η φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη ανήκει στον πατέρα του πελάτη του Μανώλη Κούκουρα και το είχε δανείσει στον φίλο του.
Σε μια εξαιρετικά σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με την δολοφονία της 21χρονης Ελένης στη Ρόδο
Μιλώντας στο κανάλι Open, τόνισε ότι η Ελένη είχε δεμένα πόδια όταν την πέταξαν στη θάλασσα, σύμφωνα με ενδείξεις από την ιατροδικαστική εξέταση.
Πρόσθεσε ότι αυτό φέρονται να το έκαναν οι δύο κατηγορούμενοι ώστε η κοπέλα να μην μπορούσε να σωθεί ακόμα και αν το προσπαθούσε.

«Ήθελαν να είναι βέβαιοι ότι δεν θα γλιτώσει η Ελένη», τόνισε ο κ. Κούγιας.