11 Δεκ 2018

Βρήκα τα τέλεια προϊόντα σώματος! Μυρωδιές και υφές ακριβώς όπως τις έψαχνα εδώ και καιρό

Edom είναι μια εταιρία καλλυντικών με συστατικά κατευθείαν από τη Νεκρά Θάλασσα. Τα θαυματουργά ορυκτά της, κρατούν από τα αρχαία χρόνια μέχρι και ..
σήμερα ενώ το όνομά της προέρχεται από την τότε ομώνυμη πόλη της Ιουδαίας, Εδώμ. Το νάτριο, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και το κάλιο είναι μερικές από τις ιδιότητες που προσφέρει η Νεκρά Θάλασσα αλλά και η Edom μέσα από τα προϊόντα της τα οποία θα λατρέψεις για την μυρωδιά τους αλλά και την ευεργετικότητα που θα προσφέρουν στο δέρμα σου.
Η ολοκληρωμένη σειρά σώματος της Edom, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και συνδυάζει 3 προϊόντα-κλειδιά για την αναδόμηση της επιδερμίδας μας, από την κορφή μέχρι τα νύχια κυριολεκτικά. Ο συνδυασμός της Foot Renewal Cream και της Mineral Hand Cream θα δώσει στα άκρα σου απαλότητα όσο ταλαιπωρημένα ή ξηρά κι αν είναι. Η κρέμα χεριών είναι κάτι που εύκολα μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ενώ η μυρωδιά της θα σε συναρπάσει. Όσο αναφορά την κρέμα για πόδια, το tip που μπορώ να σου δώσω είναι να την χρησιμοποιήσεις μετά το μπάνιο μιας πολύωρης και κουραστικής μέρας. Η ανάλαφρη υφή της αλλά και το άρωμα της θα βοηθήσει τα κουρασμένα σου πόδια ενώ θα χαρίσει απαλότητα στις φτέρνες.
Tip: Η τριπλέτα προϊόντων που θα σου χαρίσει απαλότητα στο δέρμα και αίσθηση ξεκούρασης στο τέλος μιας δύσκολης μέρας είναι οι Foot Renewal Cream και Mineral Hand Cream σε συνδυασμό με την Anti Wrinkle Cream της εταιρείας!
Από την σειρά δεν θα μπορούσε να λείπει μια πλούσια σε ευεργετικά συστατικά κρέμα σώματος για να ολοκληρώσει την περιποίηση. Για μένα είναι πολύ σημαντική η ενυδάτωση ειδικά μετά το μπάνιο ειδικά όταν ξυριζόμαστε ή κάνουμε αποτρίχωση! Το Shea Body Butter της Edom έχει απαλή και πλούσια υφή αφήνοντας την επιδερμίδα μου λεία μετά από κάθε χρήση. Δεν λαδώνει και δεν έχει περίεργη αίσθηση μετά, και ίσως αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που την αγάπησα!
Το Shea Body Butter με άρωμα Coconut Vanilla θα φέρει το καλοκαίρι στο μπάνιο σου ενώ αντίθετα το Shea Body Butter με άρωμα Patchouli Lavender θα σου χαρίσει ένα ανάλαφρο λουλουδάτο άρωμα ιδανικό για να συνδυάσεις με το άρωμα σου, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Άπλωσε το σε καθαρό και χλιαρό δέρμα ώστε να απορροφήσει κάθε καλό συστατικό αλλά και το πλούσιο άρωμα.
Για να κάνεις δικά σου ή απλά να κάνεις τα τέλεια δώρα, τα προϊόντα Edom είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα και θα τα βρεις εδώ. Μην ξεχνάς! Για αγορές άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.