10 Δεκ 2018

Espresso εναντίον Γιάννη Κουρτάκη...

Με ανακοίνωσή της -σήμερα- η εφημερίδα του Γιάννη Φιλιππάκη αναφέρεται στο σήμα της και επιτίθεται στα Παραπολιτικά.

«Με μια πρωτοφανή απόφαση, η...


υπάλληλος της Επιτροπής Σημάτων κυρία Ευαγγελία Τρακάδα, παραβαίνοντας οποιαδήποτε νόμιμη διαδικασία και προφανώς μη ελέγχοντας τον σχετικό πίνακα κατοχύρωσης και συνεπώς προστασίας όμοιων προγενέστερων σημάτων, ενέκρινε την κατοχύρωση σήματος με τον διακριτικό τίτλο ESPRESSO σε κάποιο φυσικό πρόσωπο, άσχετο με τον χώρο των εκδόσεων και αγνώστων κινήτρων», γράφει σήμερα η Espresso. 

Και συνεχίζει: «Η Α.Ε. Δημοκρατικός Τύπος, νόμιμος κάτοχος, νομεύς του τίτλου ESPRESSO και εκδότης της εφημερίδας με το αντίστοιχο σήμα, επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της, έναντι οποιουδήποτε φυσικού η νομικού προσώπου επιβουλεύεται το απολύτως νόμιμο δικαίωμά της επί του σχετικού τίτλου».



Στο τέλος της ανακοίνωσής της η εφημερίδα αναφέρεται και σε διάφορα δημοσιεύματα: «Επίσης ανακοινώνει ότι θα προσφύγει στην ελληνική Δικαιοσύνη για την τιμωρία της υπαλλήλου όπως και κάθε άλλου υπευθύνου με μήνυση για παράβαση καθήκοντος, καθώς και για τη διερεύνηση των σχετικών δημοσιευμάτων, που προανήγγειλαν αυτήν την παράνομη από κάθε πλευρά απόφαση».

Τα δημοσιεύματα είναι, αν δεν κάνουμε λάθος, του Secret των Παραπολιτικών που έγραψε από πριν για το σήμα της Espresso. Στην κατακλείδα της ανακοίνωσης η Espresso αναφέρεται κατευθείαν στον Γιάννη Κουρτάκη: «Κατανοούμε απολύτως το άγχος του ιπποκόμου του κ. Μαρινάκη σχετικά με το μέλλον της επιτυχημένης εφημερίδας μας. Κάθε εκδοτική φωνή που δεν υποτάσσεται στο αφεντικό του τον ενοχλεί. Θα του συνιστούσαμε τώρα που θα προσθέσει και άλλη τσόντα στις εκδόσεις του να κόψει τις εφηβικές συνήθειες...». Η... τσόντα που λέει είναι το Playboy που μπαίνει ένθετο στα Παραπολιτικά...

e-tetradio.gr