23 Ιαν 2019

Σαν παλιά ζούνταπ διαλύεται το ΚΙΝΑΛ! Στο τέλος-τέλος θα μείνουν μόνο ο Σταμάτης Μαλέλης και η Φώφη Γεννηματά

Aυτό που συμβαίνει με το χαζοΚΙΝΑΛ είναι υπέροχο και έχει απίστευτη πλάκα. Το χαζοΚΙΝΑΛ θα διαλυθεί πιο εντυπωσιακά και από τα μικρά κόμματα που τα βλέπουμε να αποσυντίθενται σαν παλιές ζούνταπ, χάνουν φτερό, εξάτμιση, φλας, φανάρι και πάει λέγοντας.

Γράφει ο Joe Dassin
Στο τέλος-τέλος στο χαζοΚΙΝΑΛ θα μείνουν μόνο ο Σταμάτης Μαλέλης και η Φώφη Γεννηματά. Γενικότερα η εικόνα των κομμάτων που κυριάρχησαν στην μεταπολίτευση είναι για τα μπάζα. Αφού να σκεφθείτε ότι ακόμη και ο Ευάγγελος Αντώναρος εξέρχεται του Μαξίμου αφού πριν είχε εισέλθει.
Ο θρυλικός Ευάγγελος είναι σημείο των καιρών μια και εκεί έξω είναι διάχυτη η αίσθηση που θέλει τον Βαγγέλη να μπαίνει στη βουλή σαν αρχηγός κόμματος. Είναι καιρός όλοι οι Ελληνες να γίνουν αρχηγοί κόμματος. Ο καλύτερος τρόπος για να μην ψηφίζουν τους βλαμμένους πολιτικούς είναι οι ίδιοι οι ψηφοφόροι να γίνουν αρχηγοί κόμματος. Πάντως το χαζοΚΙΝΑΛ της Φώφης είναι το πιο αστείο κόμμα. Οπου νάναι θα κάνει ένα μπαμ και θα σκορπιστούν ακόμη και τα τελευταία ρετάλια που απέμειναν. Σ΄αυτό το σημείο οφείλουμε ένα ευχαριστώ στη Φώφη για την διάλυση του χαζοΚΙΝΑΛ. Βέβαια το ότι διέγραψε μόνο τον τραχανοπλαγιά Θεοχαρόπουλο που δεν τον ξέρει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του μάς είναι παγερά αδιάφορο. Το θέμα είναι να διαγράψει τον Γιώργο Παπανδρέου για να γίνει ακόμη μεγαλύτερος χαβαλές και δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά με ένα κόμμα που έχει εκπρόσωπο τον Σταμάτη Μαλέλη.
Αλλά και η ΝΔ με νομίζετε ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Για διάλυση πάει το μαγαζί με αυτά που διαβάζουμε δεξιά και αριστερά. Οσο για τον Σύριζα αυτούς τους κρατάει ενωμένουςη κουτάλα, τα μπαγιόκο. Εχουν πέσει με τα μούτρα στο χαβιάρι της εξουσίας και τρώνε, τρώνε, τρώνε…
kourdistoportocali.com/