28 Ιαν 2019

Αυτος σιγουρα παιρνει ληγμενα!!!Στέλεχος ΚΙΝΑΛ: Ο κόσμος λαχταρά να γυρίσει στο ΠΑΣΟΚ

Τα σχόλια είναι περιττά όταν διαπιστώνεις το τρομακτικό χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στην πολιτική ενσυναίσθηση και την πραγματικότητα. Ειδικά όταν το βλέπεις και σε ζωντανό χρόνο, τα πράγματα καταντούν σχεδόν αστεία.

Ούτω και εγένετο στο πλατό του ΣΚΑΪ όταν η συζήτηση πήγε στο Κίνημα Αλλαγής και τα ποσοστά που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις. Όταν ο δημοσιογράφος, Τάκης Χατζής, σχολίασε τα εδώ και χρόνια χαμηλά ποσοστά του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, ο Σπύρος Καρανικόλας, στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, πήρε τον λόγο και είπε τα εξής:
«Η κοινωνία άλλο δείχνει. Οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δείχνουν το Κίνημα Αλλαγής στο 8-10%. Η κοινωνία όμως το δείχνει πολύ ψηλά. Η κοινωνία όπου και να έχουμε πάει με την κυρία Γεννηματά και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν μπορείτε να διανοηθείτε ότι όχι μόνο γεμίζουν οι αίθουσες, αλλά ο κόσμος ζητά και λαχταρά να γυρίσει πίσω στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

ΥΓ: Το οποιοδήποτε σχόλιο μετά από αυτό, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία. 


Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/stelechos-kinal-o-kosmos-lachtara-na-gyrisei-sto-pasok/#ixzz5duETyPLr