26 Ιαν 2019

Δεν έχει τα κότσια να μπει στην πολιτική...

Ο ίδιος δεν το είχε παραδεχθεί ποτέ οτι θα είναι υποψήφιος με ΝΔ στις...
προσεχείς εθνικές εκλογές. Μάλιστα το είχε διαψεύσει ουκ ολίγες φορές, παρά τα επίμονα δημοσιεύματα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καμπουράκη που τελικα ....

συμφώνησε πριν τις γιορτές με τον ΣΚΑΙ, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του νέου ενημερωτικού σταθμού (βλ. ΣΚΑΙ 24), κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε συζήτηση περι εισόδου του στην πολιτική.

Ανεξάρτητα λοιπόν απο τη ματαίωση του project ο δημοσιογράφος θα παραμείνει στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, και ας μην έχει αποσαφηνιστεί ακόμη ο ρόλος που θα του ανατεθεί… Πάντως το σενάριο περι καθόδου του στην πολιτική κλείνει οριστικά και από τον ίδιο γράφοντας σε άρθρο του στο liberal με αφορμή τον καβγά Σταύρου Θεοδωράκη και Γρηγόρη Ψαριανού: «Καλά μου το λένε μερικοί, πως δεν έχω τα κότσια να εκμεταλλευτώ την αναγνωρισιμότητα μου, να μπω στην πολιτική και να πιάσω τον ταύρο απ’ τα κέρατα για να κατακτήσω θέσεις εξουσίας. Γιατί όπως αποδεικνύεται, τελικά δεν πιάνεις τον ταύρο απ’ τα κέρατα αλλά το φιλαράκι σου απ’ το πέτο. Τι θλίψη ρε γαμώτο»!

enimerosi24.gr