18 Ιαν 2019

ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ για ξυλοδαρμό Τζήλου: Την άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Μαρινάκη ζήτησε ο εισαγγελέας! – Γιατί ο εφοπλιστής κινδυνεύει με προφυλάκιση;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μετά το βούλευμα που εκδόθηκε για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αναφορικά με την υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή,
Θανάση Τζήλου, αλλά και την προκαταρκτική εξέταση που διέταξε κατά του γνωστού οπαδού – παρουσιαστή Τάκη Τσουκαλά (κουμπάρου του αντιπροέδρου της ΠΑΕ), ζητήθηκε από τον εισαγγελέα και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Βαγγέλη Μαρινάκη!
…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη
Πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου, με αίτημα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας είχε εκδοθεί βούλευμα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου κι ενός εκ των υπόπτων στην υπόθεση.
Το βούλευμα είχε εκδοθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λάρισας και προέβλεπε έρευνα στο κινητό τηλέφωνο του υπόπτου, ο οποίος είχε ενοικιάσει το λευκό αυτοκίνητο Polo, όπου επέβαιναν οι τρεις δράστες της επίθεσης κατά του ρέφερι. Μετά από σχετικά ευρήματα, δόθηκε εντολή και για την άρση του απορρήτου του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος φέρεται να συνδέεται άμεσα με την υπόθεση! Το γεγονός ότι τώρα δίδεται εντολή για την άμεση άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδεικνύει -αν μη τι άλλο- σοβαρότατη υποψία της εισαγγελίας περί και δικής του εμπλοκής στην υπόθεση. 
Έτσι, με γοργούς ρυθμούς ξετυλίγεται το κουβάρι, προκειμένου να διαλευκανθεί το θλιβερό συμβάν, που αναμφισβήτητα συγκλόνισε το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, όπως και την ελληνική κοινωνία.
Θυμίζω ότι στις 9:10 το πρωί της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου, ο διεθνής διαιτητής έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τέσσερις κουκουλοφόρους- μπράβους, καθώς έβγαινε από το σπίτι του.
Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ, έπειτα από ειδοποίηση που δέχθηκε από γείτονες, όπου παρέλαβε τον αιμόφυρτο Τζήλο, ο οποίος έφερε «δολοφονικά» τραύματα στο κεφάλι και στο γόνατο, για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται ο εν λόγω εφοπλιστής να βρεθεί προ συγκλονιστικών εκπλήξεων, καθώς σχεδόν ταυτόχρονα αναμένεται και η ποινική δίωξη ανθρώπων της ασφάλειας του (μπράβων) για την αρπαγή του υπογράφοντος δημοσιογράφου (βλ. συμβάν Hilton και γραφεία εφημερίδας axia news). Οι πληροφορίες κάνουν λόγο περί άμεσης εμπλοκής του και σε αυτή την υπόθεση, που αν επιβεβαιωθούν δεν αποκλείεται να τον οδηγήσουν ακόμη και σε προφυλάκιση(!), αν όχι μόνο σε περιοριστικά μέτρα…
piperata.gr