21 Φεβ 2019

Ο Δέρβος θέλει Ευρωβουλή και κρύβει ότι είναι υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ

Το βιογραφικο του εχει μια παραλειψη...
Με έκπληξη διαβάσαμε το σύντομο βιογραφικό του Κώστα Δέρβου το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την ανακοίνωσή του ονόματός του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, ως υποψηφίου στις Ευρωεκλογές.


Στο βιογραφικό αναφέρει σε α' πρόσωπο:

Το 2009 ξεκίνησα να εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε τεχνικά γραφεία, στον τομέα των μελετών και παράλληλα ως εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση. Το 2013 εκλέχτηκα στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ ενώ συνέχισα να εργάζομαι στην εκπαίδευση ως εργαστηριακός συνεργάτης σε τριτοβάθμιο τεχνολογικό ίδρυμα, με αντικείμενο την πληροφορική και τις γλώσσες προγραμματισμού. Από τον Απρίλιο του 2016 εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας. Τον Οκτώβριο του 2016 εκλέχθηκα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο Επανίδρυσης.

Η έκπληξη έγκειται στο γεγονός ότι ο ίδιος έκρυψε πως από το 2016 είναι διορισμένος στον ΔΕΔΔΗΕ, στη Διεύθυνση Διανομής Δικτύου Μέσης και Χαμηλής Τάσης και αναφέρει το γενικόλογο «ηλεκτρολόγος μηχανικός στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας».

Γιατί τέτοια μυστικοπάθεια; Γιατί μπήκε στη διαδικασία να κρύψει ο κ. Δέρβος ότι έχει διοριστεί στον ΔΕΔΔΗΕ από τη στιγμή που δεν μπήκε εκεί με αδιαφανείς διαδικασίες και τα ρουσφέτια που όλοι απεχθάνονται αλλά με τα προσόντα του και διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. 

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/dervos-theli-evrovouli-ke-krivi-oti-ine-ipallilos-tou-deddie