19 Φεβ 2019

“ΒΥΖΑΝΤΙΟ” είναι το… Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών; Το ΝΝΑ;

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή, ότι το κείμενο που ακολουθεί δεν το προσυπογράφουμε. Το δημοσιεύουμε όμως (το κείμενο που υπογράφεται από τον… “Φιλοκτήτη”),
δεν περιέχει ονόματα για έναν και μόνο λόγο. Κάποια τουλάχιστον εξ όσων αναφέρονται, κυρίως στοιχεία που εμπεριέχει και μοιάζουν αληθινά με βάση όσα έχουν περιέλθει σε γνώση μας όχι αποκλειστικά το τελευταίο διάστημα, ενώ υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις και αναφορές πλέον μετά από μια στοιχειώδη έρευνα που έγινε χθες, ότι δεν στερείται βάσης, ενώ γνωρίζει πρόσωπα και ενδεχομένως καταστάσεις στο Πολεμικό Ναυτικό.
Προφανώς, κίνητρο της δημοσιοποίησης είναι να “ανοίξει” το θέμα. Εδώ είμαστε και περιμένουμε για τη δημοσίευση των απόψεων οποιουδήποτε επιθυμεί να εμπλουτίσει αυτή τη συζήτηση, με γνώμονα ασφαλώς το να αντιμετωπιστούν όπου υπάρχουν οι – συνήθειες για τα ελληνικά μας δεδομένα – παθογένειες. Μένουμε και στην υπόσχεση να επανέλθει ο συντάκτης με περισσότερα στοιχεία. Ας δούμε τι μας έγραφε η επιστολή που λάβαμε σε “hard copy”. Λυπούμαστε αλλά χρόνος δεν υπήρχε να τη “δακτυλογραφήσουμε”.

https://www.defence-point.gr/news/quot-vyzantio-quot-to-naytiko-nosokomeio-athinon-nna