17 Φεβ 2019

Ο Μπογδάνος «καρφώνει» Σπυράκη: Τα λάθη της θα έχουν εκλογικό κόστος για τη ΝΔ

Μετά την επίθεσή του στην Έλλη Στάη με χυδαίες εκφράσεις, ο Μπογδάνος τα βάζει και με την Μαρία Σπυράκη της ΝΔ, ως υπεύθυνη που δεν συμπεριελήφθη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Ξεχνάει βέβαια ότι είχε δηλώσει απίστευτα πράγματα για την ΕΡΤ, κάτι που προκάλεσε σάλο στη ΝΔ, για την οποία υπήρχαν μόνο φήμες ότι θα κατέβαινε υποψήφιος και έτσι βγήκε μπροστά η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος για να πει ότι ο δημοσιογράφος δεν συμπεριληφθεί εν τέλει, στις λίστες των υποψηφίων.
Στο παρακάτω tweet βέβαια, «καρφώνει» τη Μαρία Σπυράκη γράφοντας:
«Όχι, δεν κρίνω σκόπιμο να επιτεθώ στη @neademokratia, κυρίως διότι δεν θέλω να εκμεταλλευτούν τα λόγια μου τα ίδια συριζοΜΜΕ και τρολ που δίχασαν το κόμμα κι οδήγησαν τη Σπυράκη σε ένα άνευ προηγουμένου επικοινωνιακό αυτογκόλ, που μπορεί να έχει κόστος για την παράταξη στην κάλπη».

Όχι, δεν κρίνω σκόπιμο να επιτεθώ στη @neademokratia, κυρίως διότι δεν θέλω να εκμεταλλευτούν τα λόγια μου τα ίδια συριζοΜΜΕ και τρολ που δίχασαν το κόμμα κι οδήγησαν τη Σπυράκη σε ένα άνευ προηγουμένου επικοινωνιακό αυτογκόλ, που μπορεί να έχει κόστος για την παράταξη στην κάλπη