10 Φεβ 2019

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ «ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ» ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

Οι εποχές δύσκολες, αλλά η διασκέδαση εύκολη. Oποτε έχετε ακεφιές, βάλτε να δείτε οποιαδήποτε εκπομπή του Βελόπουλου
Είναι θέμα χρόνου να δημιουργηθεί πρόγραμμα σπουδών στην Τριτοβάθμια
Εκπαίδευση για τη διαδικτυακή αρχαιολογία. Ο όγκος πληροφοριών που διακινείται στο ίντερνετ θέλει μια ανθρωπότητα για να τον παράγει και άλλες δυο για να τον ταξινομούν και να τον ερμηνεύουν. Στον αχανή ωκεανό του διαδικτύου και συγκεκριμένα στο YouTube (https://youtu.be/KmsW9ljLdO0) ο χρήστης μπορεί να βρει ακόμα και τον Κυριάκο Βελόπουλο να διαφημίζει βιβλίο (για την ακρίβεια, μια δέσμη φωτοτυπιών περασμένων σε σπιράλ) με επιστολές του Ιησού Χριστού! Κάθε ρέκτης θαλασσοπόρος του διαδικτύου που του αρέσουν τα ντελικατέσεν βίντεο θα δει τον κ. Βελόπουλο να λέει: «Εχει επιστολές του Ιησού Χριστού του ιδίου. Γράφει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Επιστολή δική του. Θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολές του Ιησού Χριστού, του Θεού μας! Το καταλαβαίνετε; Δεν το πιστεύετε; Ορίστε! Επιστολή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Να τη. Αυτή εδώ είναι. Την έγραψε ο ίδιος. Ο ίδιος ο Θεός μας, ο Χριστός μας γράφει επιστολή. Να τη, ρε παιδιά! Επιστολή του Χριστού μας, του Ιησού μας. Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός τις έγραψε. Εδώ μέσα είναι. Νιώθω δέος και μόνο που το κρατώ στα χέρια μου, να έχω τις επιστολές του Ιησού. Ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο;»
Ωστόσο, σε άλλη γωνιά του YouTube (https://youtu.be/N4M5zdJS4q8) ο κ. Βελόπουλος δηλώνει ότι έχει σπουδάσει Ιστορία και Αρχαιολογία και στη συνέχεια επιτίθεται σε εκείνους που σχολίαζαν σκωπτικά τις «χειρόγραφες επιστολές» του Ιησού που διαφήμιζε, χαρακτηρίζοντάς τους ημιμαθή τρολς και προσθέτοντας ότι αυτές οι φωτοτυπίες που παρουσίαζε προέρχονται από κώδικα του Αγίου Ορους, ο οποίος δημοσιεύτηκε στο βιβλίο του παλαιογράφου Γιάννη Παπαζήση (άρα, δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που έχει τα «χειρόγραφα» στην κατοχή του).

Αξίζει να δείτε και τα δύο βίντεο για να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα για το επίπεδο του πολιτικού λόγου στην Ελλάδα - μια και ο Κυριάκος Βελόπουλος, εκτός από τηλεπωλήσεις βιβλίων, παυσίπονων και διαφόρων συμπληρωμάτων διατροφής, ασχολείται και με την πολιτική.
Παναγιώτης Λιάκος
dimokratianews.gr