19 Φεβ 2019

Μπάχαλο τα έκανε πάλι ο Αδωνις Γεωργιάδης.....Επεισόδιο στο Ν. Ηράκλειο! Εδωσε μόνος του χρίσμα σε υποψήφιο δήμαρχο

Mπάχαλο τα έκανε στο Νέο Ηράκλειο ο Αδωνις Γεωργιάδης σε κοπή πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης. Εκτός γραμμής, καθώς το Μοσχάτο δεν δίνει επισήμως χρίσματα στους μικρούς δήμους, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. στον χαιρετισμό..
του εκφράστηκε ανοιχτά υπέρ του ενός εκ των τριών «γαλάζιων» υποψήφιων δημάρχων, του Γιώργου Παπαδημητρίου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έντονη δυσαρέσκεια των άλλων δύο, της Κωνσταντίνας Γεωργοπούλου και του Παντελή Βλασόπουλου, οι οποίοι αποχώρησαν μαζί με υποψήφιους συμβούλους από τους συνδυασμούς τους. Φυσικά επικράτησε μεγάλη αναστάτωση από το σκληρό επεισόδιο.
Την ίδια ώρα στο twitter ο κ. Γεωργιάδης έγραψε ότι βρίσκεται στην «παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου Νέου Ηρακλείου με τη στήριξη της Ν.Δ. κ. Γιώργου Παπαδημητρίου». Αλλαξε στάση η Ν.Δ. και εμφανίζει «εκλεκτούς» σε μικρούς δήμους ή πάλι ο αντιπρόεδρος του κόμματος κάνει το... παιχνίδι του στήνοντας «ομάδα Γεωργιάδη»; Παρόντες στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Νέου Ηρακλείου ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές στον Βόρειο Τομέα Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιάννης Παπαθανασίου, Σάκης Ιωαννίδης, Βασίλης Ξυπολυτάς, Σωτήρης Ησαΐας, Φώτης Καρύδας κ.ά.