21 Φεβ 2019

Αυτοί είναι οι celebrities που θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές του Mαΐου (Ονόματα)

Δεν είναι λίγοι οι εκπρόσωποι της σόουµπιζ που συµµετέχουν ως υποψήφιοι στις δηµοτικές εκλογές του 2019.
Το… φαινόµενο αυτό δεν είναι ....
καινούργιο, καθώς και στο παρελθόν είδαµε πολλούς ηθοποιούς, τραγουδιστές και λοιπούς ανθρώπους των γραµµάτων και των τεχνών να πολιτεύονται και να ασχολούνται µε τα κοινά, σε επίπεδο είτε δηµοτικών είτε βουλευτικών εκλογών.
Ενα από αυτά είναι η Εφη Αναστασοπούλου, που γνωρίσαµε µέσα από τη συµµετοχή της στο «My style rocks». Η εκκεντρική της παρουσία αλλά και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της την έκαναν να ξεχωρίσει στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ και παρόλο που η ίδια αποχώρησε επικαλούµενη προσωπικούς λόγους, αφού, όπως αποκάλυψε µέσω του instagram, δεν άντεχε την πίεση, ετοιµάζεται να κάνει δυναµική επιστροφή µέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτή τη φορά.
Η Εφη, µε καταγωγή από τη Σύρο, αξιοποιώντας τη δηµοτικότητα που της χάρισε το τηλεοπτικό project, αποφάσισε να κατέβει στις επερχόµενες περιφερειακές εκλογές. H πτυχιούχος φιλόλογος, µε το πλούσιο σε σπουδές βιογραφικό και την πολυετή ενασχόλησή της ως European project manager, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στο πλευρό του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζηµάρκου, µε την παράταξη «Μπροστά στο Αιγαίο».
Από ριάλιτι έγινε γνωστός και ο επόµενος υποψήφιος. Ο λόγος για τον Σωκράτη ελ Γκαµαλί, τον οποίο γνωρίσαµε µέσα από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ «Power of Love» και ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος µε την παράταξη «Πολίτες σε δράση» στον ∆ήµο Ζωγράφου.
«Φίλοι µου αγαπηµένοι, είµαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συµµετοχής µου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Πολίτες σε ∆ράση” για τον ∆ήµο Ζωγράφου. Ο λόγος της απόφασής µου αυτής είναι η αγάπη µου για τον δήµο αυτόν όπου µεγάλωσα και διαµένω, η αγάπη και ο σεβασµός για τους συνανθρώπους µου, το σχέδιο της παράταξης, αλλά και η αποστασιοποίησή της από κοµµατικές κατευθύνσεις», έγραψε στο Ιnstagram.
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Παράλληλα, η Ειρήνη Κολιδά, που γνωρίσαµε στο επιτυχηµένο «Survivor 1» του ΣΚΑΪ και κατοικεί στο Κορωπί, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα την ενδιέφερε η ενασχόλησή της µε τα κοινά. Ετσι, αυτή τη φορά ήρθε η ώρα να δοκιµαστεί, αφού θα κατέβει υποψήφια στο πλευρό του δηµάρχου Κρωπίας, ∆ηµήτρη Κιούση, µε τον συνδυασµό «Κορωπί – Νέο Ξεκίνηµα».
Μεγάλη έκπληξη αποτελεί το όνοµα της Αννας-Μαρίας Λογοθέτη, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια έχει εξαφανιστεί από τα κοσµικά δρώµενα. Αρκετοί τη θυµούνται µέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και το πολύ επιτυχηµένο παιχνίδι «3-2-1». Η Αννα-Μαρία συµµετείχε µε πολλά κορίτσια ακόµα, όµως είχε  ξεχωρίσει για τα πλούσια… προσόντα της, αλλά και για τα «κότσια» της να δηλώνει ό,τι αισθάνεται. Σήµερα κατεβαίνει υποψήφια δηµοτική σύµβουλος µε τον συνδυασµό του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη «Αγία Παρασκευή – Μια γενιά µπροστά».
Την ίδια ώρα, την υποψηφιότητα του Χάρη Ρώµα µε τον συνδυασµό «Νέα αρχή για την Αττική» ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
Σε ανακοίνωσή του, ο συνδυασµός ανέφερε ότι «ο κ. Ρώµας είναι συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης, βραβευµένος πολλές φορές για το έργο του. Εχει σπουδάσει υποκριτική και παράλληλα Ιατρική στο Πανεπιστήµιο Αθηνών.
Αρκετά από τα θεατρικά έργα που έχει συγγράψει έχουν µεταφραστεί και παιχτεί σε θεατρικές σκηνές του εξωτερικού µε πολύ µεγάλη επιτυχία». Λίγες ηµέρες µετά, ο ίδιος υποψήφιος περιφερειάρχης καλωσόρισε τη Μαίρη Βιδάλη στον συνδυασµό του, υπογραµµίζοντας τη σπουδαία προσφορά της ηθοποιού στην Τέχνη και τον πολιτισµό, η οποία είναι απαραίτητο στοιχείο για το όραµα του υποψήφιου περιφερειάρχη, µε στόχο «να δηµιουργήσει τη Μητροπολιτική Περιφέρεια Αττικής, που θα αλλάξει τη ζωή των κατοίκων».
Υποψήφιος δήµαρχος ΦιλαδέλφειαςΧαλκηδόνας θα είναι και ο ηθοποιός Γιάννης Βούρος, ο οποίος στην περιεκτική ανακοίνωσή του έγραψε, µεταξύ άλλων, ότι «η υποψηφιότητά µου προέκυψε ως εσωτερική ανάγκη να προσφέρω στον τόπο όπου γεννήθηκα και µεγάλωσα και απαντά στην πρόσκληση-πρόκληση που µου απηύθυναν φίλοι, συναγωνιστές και συνδηµότες µου».
«Ο δήµος είναι οι άνθρωποι της πόλης, η ευκαιρία και οι δυνατότητες δικές µας να χτίσουµε µια πόλη-πρότυπο και έναν καλύτερο τόπο, για να ζήσουµε εµείς και τα παιδιά µας. Σύνθηµά µας θα είναι η φράση “Η αλήθεια υπάρχει, είµαστε εµείς”. Αυτή την αλήθεια θέλω να υπηρετήσω και σας προσκαλώ µαζί να την αναδείξουµε», πρόσθεσε.









Παράλληλα, όπως αποκάλυψαν τα parapolitika.gr, ο τραγουδιστής Νίκος Βουρλιώτης (Nivo) θα είναι υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος µε τον συνδυασµό «Αγία Βαρβάρα – Πρώτη Ξανά», στον οποίο ηγείται ο δικηγόρος Λάµπρος Μίχος. Ο καλλιτέχνης έχει µεγάλη εκτίµηση και σεβασµό στο πρόσωπο του κ. Μίχου, ο οποίος στο παρελθόν εκλέχτηκε δήµαρχος για τέσσερις συνεχόµενες φορές. Σηµειώνεται πως κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του συνδυασµού, που έγινε σε µία κατάµεστη αίθουσα στο δηµοτικό κινηµατοθέατρο της πόλης «Γιάννης Ρίτσος», όταν ακούστηκε το όνοµά του οι παρευρισκόµενοι ξέσπασαν σε παρατεταµένο χειροκρότηµα.









Τέλος, η τραγουδίστρια Τίνα Τράκου, που δοκιµάζει πρώτη φορά την τύχη της στον πολιτικό στίβο, τις επόµενες µέρες θα ανακοινωθεί από τον υποψήφιο δήµαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα. Η Τίνα έχει τραγουδήσει µε τα µεγαλύτερα ονόµατα της πίστας, ενώ πέρασε και µε επιτυχία από τη θεατρική σκηνή, αφού εµφανίστηκε στην κωµωδία «Παραµύθια µάντολες» µε την υπογραφή του Παντελή Καναράκη.


*Tης Σπυριδούλας Τριάντου
Δημοσιεύθηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ