19 Μαρ 2019

Ο Πατούλης εξευτέλισε την Ελλάδα στον Λευκό Οίκο – Δείτε τι έκανε!

Ο Γιώργος Πατούλης «χώθηκε» στον Λευκό Οίκο και έδωσε «μάχη» και «αγώνα» για μια αναμνηστική φωτογραφία.
Η ιστοσελίδα Hellas Journal του Μιχάλη Ιγνατίου, «τραβάει» μια ...
ανηλεή κριτική στον Γιώργο Πατούλη και στο πώς συμπεριφέρθηκε μέσα στον Λευκό Οίκο.
Υπό τον τίτλο: «Η επέλαση των “βαρβάρων” …στον Λευκό Οίκο: Δέστε πως ο κ. Πατούλης ισοπεδώνει τα πάντα!», η ιστοσελίδα γράφει:
«Ορισμένοι Έλληνες πολιτευτές διατλαντικού “βεληνεκούς “φαίνεται ότι για 15 λεπτά δημοσιότητας μπορούν να ποδοπατήσουν ακόμα και ομογενείς μαθητές ντυμένους με παραδοσιακές στολές.
»Στο ευγενές αυτό άθλημα διέπρεψε ο πολύς Γιώργος Πατούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος για ένα περίεργο λόγο καταφέρνει και πείθει τους οργανωτές της εκδήλωσης στο Λευκό Οίκο, να του στέλνουν πρόσκληση, ενώ δεν έχει κανένα δικαίωμα να λαμβάνει μέρος στην εκδήλωση της Ομογένειας, ακριβώς επειδή ΔΕΝ έχει προσφέρει τίποτα στην Ελληνοαμερικανική Κοινότητα.
»Είναι απορίας άξιο γιατί οι οργανωτές της εκδήλωσης κουβάλησαν από την Ελλάδα πολλές μετριότητες.
»Ήταν ένα μέγα σφάλμα που σίγουρα παρατήρησαν τα σαΐνια του Λευκού Οίκου…
»Το σκηνικό έχει ως εξής, όπως το μαρτυρούν δεκάδες ομογενείς, οι οποίοι παρακολούθησαν το περιστατικό και έφριξαν κυριολεκτικά:
»Κατά τη λήξη της δεξίωσης προ τιμήν της Ελληνικής Επανάστασης παρουσία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δυστυχώς την μετέτρεψε σε πανηγύρι, ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος μαζί με τον τομεάρχη εξωτερικής πολιτικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, λαμβάνουν θέση για μία αναμνηστική φωτογραφία με τα παιδιά ενοριών της Αρχιεπισκοπής που χόρεψαν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς.
»Εκεί στο βάθος όμως ξεπροβάλει ο πολιτευτής.
»Με καλά υπολογισμένες κινήσεις έχει ένα στόχο: να φθάσει μπροστά, στο θώκο, για να αποθανατισθεί με όλη του την αίγλη του.
»Πετάει αγκώνα -νά’τος πετιέται- και σπρώχνει ό,τι βρει μπροστά στα απορημένα μάτια του μέλλοντος της ομογένειας.
»Άλλωστε, για την ψυχή της ομογένειας και την δόξα της Ελλάδας ο κ. Πατούλης δεν έχει χάσει παρόμοια δεξίωση στο Λευκό Οίκο τα τελευταία χρόνια».

Δείτε πατώντας ΕΔΩ καρέ καρέ τα φωτογραφικά στιγμιότυπα του «χωσίματος» Πατούλη

Το TRIBUNE λέει:

Οι γλοιώδεις και δουλοπρεπείς κοτσαμπάσηδες της ΝΔ συμπεριφέρονται ως προς τους Αμερικανούς όπως οι χυδαίοι «Γραικύλοι» στους Ρωμαίους.
Δεν προσεγγίζουν την Αμερική ως σύμμαχοι και εταίροι, αλλά ως πρόθυμο υπηρετικό προσωπικό.
Η ομογένεια οφείλει να προστατέψει την τιμή της πατρίδας και του έθνους και να αποκλείσει αυτούς τους «Γραικύλους» από τον Λευκό Οίκο.
Δεν αντιπροσωπεύουν αυτοί οι «Γραικύλοι», αυτοί οι τζιτζιφιόγκοι, το ελληνικό έθνος.
Εκπροσωπούν μόνο τους ομοίους τους, της δεξιάς, που τους ψηφίζουν.
Δεν μπορεί ένας αρχαίος λαός, ένα ένδοξο έθνος, να εκτίθεται με αυτές τις φάτσες.
tribune.gr/