16 Απρ 2019

Τον «πήραν και τον σήκωσαν» τον Παπαμιμίκο τα «γαλάζια» Παραπολιτικά .......Λιβελογράφημα από τα λίγα

Ένα άρθρο ύμνο στη δολοφονία χαρακτήρα κυκλοφόρησε στην ιστοσελίδα parapolitika, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος στο Open, όπου το μένος και...
οι ανοίκειες εκφράσεις κατά του πρώην γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ αλλά και της ΟΝΝΕΔ, δεν έλειπαν σχεδόν από καμία πρόταση στο μακροσκελές αυτό πόνημα.
Ο εμφύλιος που απ’ ό,τι φαίνεται έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βάφεται με πολύ «κίτρινα» χρώματα, αφού η προσπάθεια να πληγεί ο πρώην γραμματέας, που είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα κατά τις εσωκομματικές εκλογές το 2015, είναι καταφανής και σε πολλά σημεία χυδαία.
Το κύριο επιχείρημα μάλιστα που διαπνέει όλο το άρθρο, είναι το αυταπόδεικτο, ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο θείος της συζύγου του Παπαμιμίκου, Σόνια Σαββίδη, «χρωματισμένο» με μπόλικες κατηγορίες.
Ότι αδιαφορεί για την παράταξη, ότι λίγο έλειψε να διαλύσει τη νεολαία της ΝΔ, ότι αποθέωσε τον ΠΑΟΚ (νέα κατηγορία αυτή) αλλά πρώτα και κύρια, ότι είναι γαμπρός του Ιβάν Σαββίδη.
Η πολιτική αντιπαράθεση στα καλύτερά της…
altsantiri.gr