21 Μαΐ 2019

Η απρόσεκτη δημοσιογράφος που «καρφώνει» υπουργούς του Τσίπρα σε στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη.

Η… ηρωίδα της ιστορίας μας είναι δημοσιογράφος που μπορεί κάποιος να την πει και γνωστή. Τα τελευταία χρόνια παριστάνει την φανατική ΣΥΡΙΖαία και διαφημίζει τη σχέση,,,
της με συγκεκριμένους υπουργούς της κυβέρνησης. Μιλάει δεξιά και αριστερά έχοντας χάσει το μέτρο. Όμως, έκανε ένα λάθος: Θεώρησε νωρίς πως η πολιτική κατάσταση ενδεχομένως θα αλλάξει. Και γράφουμε νωρίς διότι δεν είχαν εμφανιστεί ακόμη οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν αλλαγή του πολιτικού κλίματος υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή λοιπόν οι μετοχές της εκτοξεύτηκαν ξαφνικά μέσα στην τελευταία τετραετία και επειδή “τυφλώθηκε” από την… δανεική επιτυχία, την κυρίευσε ο φόβος της επιστροφής στις εποχές της μιζέριας. 

Τι έκανε λέτε; Θεώρησε πως έπρεπε να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τη Νέα Δημοκρατία. Σύνδεσμός της για αυτή τη σχέση η σύζυγος στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στη Νέα Δημοκρατία θεώρησαν πως έπιασαν λαχείο, ενώ ζήτησαν και συστάσεις από… σύστημα εφοπλιστή. Όπως λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις η “φιλενάδα” τα λέει όλα χαρτί και καλαμάρι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μοιράζει αρνητικά δημοσιεύματα – μέσω του ίδιου συστήματος – κατά δύο συναδέλφων της στο ίδιο μέσο που εργάζεται και ταυτόχρονα υπαγορεύει άλλα δημοσιεύματα που αποθεώνουν την ίδια. 

Οι γνωρίζοντες επιμένουν πως η εν λόγω δημοσιογράφος μιλάει πολύ για συγκεκριμένους υπουργούς του Αλέξη Τσίπρα παίζοντας “επικίνδυνα” παιχνίδια ή άλλως πατώντας, εσχάτως, σε δύο βάρκες. Οι υπουργοί που είναι τα θύματα της ισστορίας κοιμούνται τον “ύπνο του δικαίου”, αλλά στο τέλος “ουδέν κρυπτόν…”.

Σε κάθε περίπτωση, εκλογές έρχονται και πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί για να μην πέσουν σε παγίδες.

periodista.gr