31 Ιουλ 2019

Κυβερνηση οπερετα του ΛΑΤΣΗ και της ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ....λιγα θα ειναι τα ψωμια σου ΚΥΡΙΑΚΟ..Γιάννα Αγγελοπούλου, η επιστροφή! Επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»..

ΣΤΗΝΕΤΑΙ νεο παρτυ οπως το2004????
Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιάννα Αγγελοπούλου συναντήθηκαν στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (31.07.2019) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολούθως, ανακοινώθηκε η απόφαση του πρωθυπουργού το 2021 να είναι ένα έτος εθνικής γιορτής για τον Ελληνισμό, εντός και εκτός Ελλάδος. Έτσι, ανέθεσε στη Γιάννα Αγγελοπούλου την θέση της επικεφαλής της Επιτροπής που θα συγκροτηθεί για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Σε συνάντηση που είχαν, Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιάννα Αγγελοπούλου έκαναν μια πρώτη συζήτηση για τους στόχους αυτής της επετείου – ορόσημο, η οποία προσφέρει την ευκαιρία στην χώρα να ξανασυστηθεί στη διεθνή κοινότητα μετά την πολυετή κρίση.
Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, «το 2021 θα είναι μια χρόνια που όλοι οι Έλληνες θα γιορτάσουμε μαζί και ενωμένοι τα 200 χρόνια ελευθερίας του ελληνικού κράτους, με υπερηφάνεια για το παρελθόν μας και αυτοπεποίθηση για το μέλλον μας».
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλη τη χώρα και θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα, στις πρωτεύουσες κάθε περιφέρειας, σε εμβληματικούς τόπους της χώρας, αλλά και σε σημαντικές πόλεις του εξωτερικού.
Στη συνάντηση αποφασίστηκε επίσης ο φορέας υλοποίησης της εθνικής πρωτοβουλίας να είναι το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, ενώ στην διοργάνωση, εκτός από τα συναρμόδια υπουργεία, θα έχουν καθοριστική συμμετοχή διακεκριμένες προσωπικότητες του πνεύματος, του πολιτισμού και των επιστημών.
Από την πλευρά της, η Γιάννα Αγγελοπούλου δήλωσε: «Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη και την τιμή να μου αναθέσει την ευθύνη μιας τόσο σημαντικής για τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα υπόθεσης. Όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο».