30 Ιουλ 2019

Μαρλαφέκας για σκάνδαλο Παράκτιων: Κάλυψε εαυτόν και Αυγενάκη, άδειασε Μητσοτάκη και Μαξίμου!

Ο κακός χαμός έχει γίνει για το σκάνδαλο που βοά στην Πάτρα, σχετικά με τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες και το πάρτι που φαίνεται ότι έχουν στήσει ..
γνωστοί – άγνωστοι μπροστινοί συγκεκριμένων ισχυρών πολιτικών, επιχειρηματιών και αθλητικών παραγόντων.
…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη
Σε συνομιλία που φέρεται να είχε με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, ο πρώην πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Πλάτων Μαρλαφέκας, τον οποίο τα Piperata.gr είχαν ξεκάθαρα «φωτογραφήσει» ότι, ήταν αυτός που -ως κολλητός φίλος του Λευτέρη Αυγενάκη (αλλά και του προκατόχου του)- πρότεινε στον νυν υφυπουργό τον υπόδικο Αθανάσιο Κούστα για μέλος στη νέα οργανωτική επιτροπή (πριν τελικά αναγκαστεί σε παραίτηση μετά τις αποκαλύψεις μας), ο «Mr Loux» θέλησε να μας διαψεύσει.
Σαν να μην έφθανε αυτό, ισχυρίστηκε ότι υπεύθυνοι για την επιλογή ήταν οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ λίγη ώρα αργότερα αναγκάστηκε σε νέα διευκρίνηση από την οποία εξαίρεσε τον Μιχάλη Μπεκίρη.
Με λίγα λόγια, ποιος λέει ότι φταίει ο άνθρωπος των υφυπουργών (νυν και τέως), αλλά και του κουμπάρου και παιδικού συμμαθητή του γαλάζιου χορηγού; Προφανώς την ευθύνη την αποδίδει, είτε στον ανιψιό του πρωθυπουργού και κλειδοκράτορα του Μεγάρου Μαξίμου, είτε στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη!