19 Ιουλ 2019

Στη ΝΔ φώναζαν για «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς και τελικά διόρισαν αυτούς που ήθελαν

 Τότε έσκιζαν τα ιμάτιά τους τα στελέχη του κόμματος με πρώτο και καλύτερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Τότε έλεγαν ότι όταν η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση οι θέσεις αυτές, όπως και αυτές των Γενικών Διευθυντών, θα καλυφθούν μετά από διαγωνισμούς που θα διενεργηθούν βάσει αξιοκρατίας και φυσικά χωρίς να παρακαμφθεί ο ΑΣΕΠ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ έλεγε ότι το πρώτο του νομοσχέδιο «θα αποκαταστήσει τη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης», ο δε γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης ότι οι «οι διορισμοί αυτοί (σ.σ. που έγιναν επί ΣΥΡΙΖΑ)θα ακυρωθούν & θα διενεργηθούν νέοι βάσει αξιοκρατίας».
Η κατάσταση στη δημόσια διοίκηση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Η Κυβέρνηση προβαίνει σε χιλιάδες παράτυπους διορισμούς και μονιμοποιήσεις από το παράθυρο. Δεν θα επιτρέψουμε στην Κυβέρνηση να πάρει τα κλειδιά του Κράτους στην Κουμουνδούρου. http://bit.ly/2uoziJP 
306 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Το κράτος στην υπηρεσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Με εξόφθαλμα φωτογραφικές προκηρύξεις η ΚΒ τοποθετεί Γ.Γ. σε υπουργεία δημιουργώντας κομματικές εφεδρείες, επιχειρώντας έτσι να ναρκοθετήσει το έργο της επόμενης ΚΒ. Οι διορισμοί αυτοί θα ακυρωθούν & θα διενεργηθούν νέοι βάσει αξιοκρατίας.
40 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Τελικά, όχι μόνο δεν έγινε διαγωνισμός βάσει αξιοκρατίας όπως έλεγαν, όχι μόνο καταστρατήγησαν το πνεύμα του νόμου 4369/2016, αλλά τοποθέτησαν ακριβώς αυτούς που ήθελαν εκεί που ήθελαν. 

Μ. Καλουδάς