9 Ιουλ 2019

Υφυπουργός - άνθρωπος του Σόρος σε κρίσιμη θέση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Η είδηση ότι ο Γιώργος Ζαββός, στενός συνεργάτης επί χρόνια του Κυριάκου Μητσοτάκη, τοποθετήθηκε στη θέση του υφυπουργού Οικονομικών με αρμοδιότητα τις τράπεζες (!) έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Γιατί; Μα ο Γιώργος Ζαββός είναι αδελφός του Στέλιου Ζαββού.
Και αν αναρωτιέστε ή δεν θυμάστε ποιος είναι ο Στέλιος Ζαββός, σας ενημερώνουμε ή σας θυμίζουμε πως είναι ο γνωστός επενδυτής και κουμπάρος του Τζορτζ Σόρος και διατηρεί σχέσεις με τον Τζον Πόλσον. 
Κρατείστε το σχήμα: Αρμόδιος για τις τράπεζες ο αδελφός του κουμπάρου του μεγαλύτερου κερδοσκόπου όλων των εποχών. Κρατείστε τα ονόματα, διότι πολύ σύντομα θα επανέλθουμε με ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
Δείτε και την φωτογραφία. Στο κέντρο ο Τζορτζ Σόρος με τον Στέλιο Ζαββό. Στη συνέχεια δείτε τον Γιώργο Ζαββό. 
 περιοδιστα