9 Ιουλ 2019

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στον Α.ΣΑΜΑΡΑ....Στην Μεσσηνία... ανέβασε τα ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ...!!!!

Μπορεί η Μεσσηνία να είναι το «κάστρο» του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο στις προχθεσινές εθνικές εκλογές η...
συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια έσπασε ένα ρεκόρ για τον ΣΥΡΙΖΑ: κατέστη η

μοναδική περιφέρεια της χώρας στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει... ανεβάσει το ποσοστό του σε σύγκριση με τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.

Για τους λάτρεις της στατιστικής, ο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή των εκλογών έλαβε 30,63% τη στιγμή που το αντίστοιχο ποσοστό του το 2015 ήταν 30,05%, εμφανίζοντας αύξηση της τάξης του 0,13%. Η συγκεκριμένη επίδοση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία δεν πέρασε απαρατήρητη από τα κεντρικά της Κουμουνδούρου, ενώ είναι προφανές ότι μερίδιο επιτυχίας πιστώνεται και στους δύο βασικούς υποψηφίους του κόμματος, ήτοι στον απελθόντα υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, αλλά και στον Πέτρο Κωνσταντινέα, που δεν κατάφερε αυτή τη φορά να εκλεγεί.

Ο Χαρίτσης, πάντως, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη στην εκλογική του περιφέρεια, με ανάρτησή του στο facebook όταν έγινε γνωστή η εκλογή του: «Για όλους εμάς που δώσαμε αυτή την εκλογική μάχη στον νομό Μεσσηνίας, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους το γεγονός ότι ο νομός μας είναι ο μοναδικός στη χώρα όπου το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ αυξήθηκε σε σχέση με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, ευχαριστώντας «προσωπικά και από καρδιάς» τους συνυποψηφίους και τα εκατοντάδες μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας. 

«Δώσαμε όλοι μαζί μια δύσκολη αλλά όμορφη μάχη με συλλογικότητα και συντροφικότητα. Δεσμεύομαι να κάνω το παν για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους με την παρουσία μου στη Βουλή των Ελλήνων», κατέληξε ο Αλέξης Χαρίτσης...

matrix24.gr