22 Ιουλ 2019

H πρώην σύζυγος του Αμπράμοβιτς βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο Έλληνα Κροίσου

Μέσα στον χρόνο αναμένεται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου η πρώην σύζυγος του Ρώσου Κροίσου Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα με τον σύντροφό της, τον Έλληνα κληρονόμο της γνωστής εφοπλιστικής
οικογένειας, Σταύρο Νιάρχο.

Σύμφωνα με την Page Six, η αποκάλυψη έγινε στο λαμπερό πάρτι γενεθλίων της στη Νέα Υόρκη, όπου το ζευγάρι συζητούσε ανοιχτά τον αρραβώνα του. Καλεσμένοι ήταν η Λιβ Τάιλερ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και άλλες διάσημες προσωπικότητες.


Η Ντάσα μετά το διαζύγιό της από τον Αμπράμοβιτς ζει στη Νέα Υόρκη με τα δύο παιδιά τους, τον δεκάχρονο Άαρον Αλεξάντερ και την 6χρονη Λέα Λου. Ήταν η τρίτη σύζυγος του Ρώσου Κροίσου.

Ο Σταύρος Νιάρχος χώρισε από την αρραβωνιαστικιά του, το μοντέλο Τζέσικα Χαρτ το 2017, ακριβώς λίγο πριν από το διαζύγιο της Ντάσα. Είχε σχέση για έξι μήνες με τη Μέρι Κέιτ Όλσεν την οποία άφησε για την Πάρις Χίλτον με την οποία είχε σχέση επίσης για έξι μήνες. Συνήψε ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Λίντσεϊ Λόχαν, ενώ για εφτά χρόνια είχε σχέση με την Τζέσικα Χαρτ πριν γνωρίσει την Ντάσα.




Αμέσως μετά οι δυο τους έγιναν αχώριστοι αν και πρόσεχαν ιδιαίτερα τις δημόσιες εμφανίσεις και τα κλικ των φωτογράφων. Η σχέση τους μετρά περίπου δύο χρόνια. Ο Νιάρχος είναι 32 χρονών και η Ζούκοβα 36.