17 Σεπ 2019

Ο Αυτιάς εξευτέλισε “on air” τον Κικίλια δίνοντας του “πρωθυπουργικές οδηγίες”!

Δυστυχώς έχει συμβεί και πάλι: Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς δίνει οδηγίες μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, επιπλήττοντας υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη,
ενώ υποτίθεται τον έχει καλεσμένο και συνεντευξιαζόμενο!
«Κύριε Κικίλια, να ξέρετε τι σας γίνεται…», τόνισε με έμφαση ο Γιώργος Αυτιάς σε απευθείας μετάδοση μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας, Βασίλης Κικίλια, με προσβλητικό ύφος που άγγιζε τα όρια του εξευτελισμού.
Η συζήτηση είχε επικεντρωθεί στο μπάχαλο που επικρατεί στα νοσοκομεία, με τον υπουργό Υγείας της ΝΔ, να παραδέχεται πως οι σεκιούριτι κάνουν διαλογή ασθενών στα νοσοκομεία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Σε κάποια… νοσοκομεία έτσι γίνεται».
Αργότερα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, άρχισε να νουθετεί τον υπουργό του Μητσοτάκη:
«Αυτό που θέλω είναι να παίρνετε κάθε Δευτέρα στο γραφείο σας τον κατάλογο με τα προβλήματα όλων των νοσοκομείων της χώρας. Να ξέρετε τι σας γίνεται…».
Έτσι το μάθημα του Γιώργου Αυτιά ολοκληρώθηκε για ακόμη μια φορά… Οι οδηγίες δόθηκαν και πλέον περιμένουμε πια είναι να δούμε πως θα αξιολογήσει τον εν λόγω υπουργό του Μητσοτάκη την επόμενη φορά που θα τον έχει καλεσμένο του σαν μαθητούδι!
piperatra.gr