1 Οκτ 2019

Ο Κώστας Μπακογιάννης δηλώνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει το προσφυγικό!

Την ώρα που υπήρχαν νεκροί στη Μόρια και το υπουργικό συμβούλιο βρισκόταν σε εξέλιξη ο Κώστας Μπακογιάννης ξαναχτύπησε εναντίον του Κυριάκου υποστηρίζοντας στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου...
ότι έχει ολοκληρωμένη πρόταση συγκρότησης μηχανισμού για την αντιμετώπιση μιας ενδεχόμενης νέας προσφυγικής κρίσης!
Aπό την Αθηνά Δημητρίου
Την πρόταση αυτή καταρτίζει και θα παρουσιάσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο δήμος Αθηναίων.
Δηλαδή ο ίδιος!
Εκεί που μια ολόκληρη κυβέρνηση μοιάζει ανήμπορη και ο Κουμουτσάκος σπεύδει για ικεσία στον Ερντογάν, ο Δήμαρχος Αθηναίων εμφανίζεται με ολοκληρωμένο σχέδιο.
(Πρόκειται για άγριο τρολάρισμα του Κυριάκου!)
Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, στη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο μετέτρεψε σε “μίνι υπουργικό” τη Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου.
Ο κ. Μπακογιάννης, υπογράμμισε ότι ο δήμος Αθηναίων «πρέπει να συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια» και να είναι « στην πρώτη γραμμή».
Όπως και ήταν, υπενθύμισε, τα προηγούμενα χρόνια.
Επισημαίνοντας ωστόσο ότι υπήρξαν «πολύ μεγάλες κοινωνικές συνέπειες» με «ορατό το κίνδυνο οι κάτοικοι περιοχών της που έχουν τέτοιες δομές, να αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι».
Ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε ότι «δεν τιμά κανένα» η κατάσταση που επικρατεί στα νησιά και επείγει ο απεγκλωβισμός και μεταφορά τους στην ηπειρωτική χώρα «στη βάση της αναλογικότητας».
Στο θέμα αυτό είπε, «είναι πολύ εύκολο να διχαστούμε, να πολωθούμε, ο καθένας να εκφράσει τις ιδεοληπτικές ή ιδεολογικές του ανησυχίες».
Όμως «πάνω απ΄όλα», πρόσθεσε, «έχει να κάνει με το σεβασμό στον άνθρωπο, την αλληλεγγύη, όλα αυτά που διαχρονικά εκφράζουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και ταυτίζονται με την ιστορία και τον πολιτισμό της Αθήνας».
κουρδιστο πορτοκαλι