1 Νοε 2019

Χανει καθημερινά την εμπιστοσύνη των βουλευτών του ο Μητσοτάκης. Οι άνθρωποι δεν πιστεύουν στα μάτια τους με αυτά που βλέπουν.

Οργή έχει προκαλέσει η χθεσινή εμφάνιση του υπουργού κυρίου Σταϊκουρα στο κανάλι του Σκαι όπου στη μια το ξημέρωμα έταζε προεκλογικές παροχές και ...
επιδόματα δημιουργώντας ένα κλίμα αμφιβολίας της σταθερότητας της σημερινής κυβέρνησης.

Όλοι καταλαβαίνουν ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση του Μητσοτακη να μοιράσει ξαφνικά λεφτά ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί καταστάσεις πανικού βάζοντας έναν άλλο υπουργό, τον Χατζηδακη στον Αντ1 το απόγευμα να λέει ότι αν καταρρευσει η ΔΕΗ θα καταρρευσει και η κυβέρνηση.
Οι βουλευτές αρχίζουν να πιστεύουν ότι υπάρχει κρυφό σχέδιο που δεν ανακοινώνει ο Μητσοτάκης και ενώ από την μια ανακοινώνει παροχές από την άλλη δημιουργεί κλίμα φόβου.
Ποιος μας λέει ότι σε λίγες μέρες δεν θα εκβιάζει τους πολίτες λέγοντας τους ότι για να υλοποιηθούν οι παροχές που έταξε θα πρέπει να πουληθεί η ΔΕΗ γιατί αν καταρρευσει θα καταρρευσει και η κυβέρνηση και δεν θα δωθεί τίποτα;
Και τότε οι βουλευτές τι θα κάνουν; Θα ψηφίσουν ναι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ για να δωθεί το κοινωνικό μερισμα; Αυτά τα ερωτήματα πλέον αρχίζουν και προβληματίζουν την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και δημιουργούν ρήξη στη συνοχή της.
ολυμπια