16 Νοε 2019

Υφυπουργικό ταξίδι γιά...''κοκταίηλ'' στην Ν. Υόρκη

Δεν γνωρίζουμε γιατί ο πρωθυπουργός πρέπει να εκπροσωπηθεί από υφυπουργό στην Νέα Υόρκη, σε... ''κοκταίηλ'' (19 Νοεμβρίου '19) των ''Αμερικανών φίλων του Μουσείου Κοσμημάτων Λαλαούνη''. Υποθέτουμε ''λεφτά υπάρχουν'' στην..
''Κουλο-Κώσταινα'' γιά να ξοδεύονται σε ταξίδια του υφυπ. Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη, στην Νέα Υόρκη και αλλού, αφού όπως θα πει και στο... ''Annual Benefit Cocktail Reception'', θα ''εκπροσωπεί τον πρωθυπουργό''. Δηλαδή, σε...''εισπράξεις-δωρεές'' υπέρ του Μουσείου.
'Οπως είναι γωστό, ο υφυπουργός Εξωτερικών ''αρμόδιος γιά Απόδημους'', πάντα αναφέρει -γραπτά και σε δηλώσεις- ότι ''υπηρετεί'' τον Κυριάκο. Δεν ''υπηρετεί'' την κυβέρνηση, την Ελλάδα. Γι' αυτόν υπάρχει ΜΟΝΟ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μπορεί το σπίτι του, τα παιδιά του, η εφημερίδα του να είναι στην Νέα Υόρκη, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να επιβαρύνονται οι 'Ελληνες φορολογούμενοι γιά συχνά ταξίδια στις ΗΠΑ του υφυπουργού, ελάχιστης σπουδαιότητας. Ούτε τα προσχήματα;;; Να πληρώσει από την τσέπη του, γι' αυτόν και την σύζυγό του, αποκλείεται. Στις ΗΠΑ είναι γνωστός ως... ''φραγκοφονιάς''.
Φοβόμαστε ότι ο υφυπουργός, θα ''μπερδεύτηκε'', όπως σχεδόν όλοι μας στις ΗΠΑ, νομίζοντας ότι η ''ημέρα Ευχαριστιών'' είναι την 3η Πέμπτη Νοεμβρίου και θα ήθελε να συνδυάσει την παρουσία του στην Νέα Υόρκη με την αργία, βρίσκοντας ως αφορμή το.... ''cocktail'', αφού πληρώνουν οι 'Ελληνες φορολογούμενοι. Αλλά εφέτος η αργία ''πέφτει'' 4η Πέμπτη Νοεμβρίου, δηλ. 28 Νομεβρίου. Λέτε να παρατείνει την παραμονή του γιά 2 εβδομάδες;;;
Στην Νέα Υόρκη, ο υφυπουργός, θα ''εξηγήσει'' σε ''ημέτερους'' και την μέγιστη ''κωλοτούμπα'' του πρωθυπουργού στο ζήτημα να ψηφίζουν οι απόδημοι από τον τόπο κατοικίας τους. Μην ξεχνάμε ότι ο κ. Διαματάρης εξαπατούσε συστηματικά την Ομογένεια στο ζήτημα της ψήφου. 'Αλλος στην θέση του, με ήθος-αξιοπρέπεια, θα είχε παραιτηθεί μετά την ''ξεφτίλα'' του (αυτο)διασυρμού του και το ''βρισίδι'' της Ομογένειας. 'Αλλος, με ήθος και αξιοπρέπεια. 'Οχι ο Διαματάρης.
Σημ.: Ο υφυπουργός, ενεργώντας γιά λογαριασμό Πάϊαττ και Βαρθολομαίου, ''έπεισε'' με αντάλλαγμα χρήμα από τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών, τον εξαγοράσιμο ''πατριάρχη Αλεξανδρείας'', να ''χειροκροτήσει'' το αυτοκέφαλο Εκκλησίας Ουκρανίας. Οφείλουν, ως αντάλλαγμα, οι αρχιεπίσκοποι Ελπιδοφόρος και Καρλούτσος, να τριπλασιάσουν τις εκκλησιαστικές καταχωρήσεις στην εφημερίδα του, ''Εθνικός Κήρυξ'' Αστόριας.


https://www.kalami.us/2019/sxolia/rapismata-01.html