Επεισόδια με πέτρες και χημικά βρίσκονται σε εξέλιξη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Η Σύγκλητος αποφάσισε μετά και την χθεσινή έφοδο των αστυνομικών αρχών, η σχολή να παραμείνει κλειστή μέχρι και την επέτειο του Πολυτεχνείου. Περίπου 100 άτομα βρέθηκαν έξω από το Πανεπιστήμιο και έσπασαν το λουκέτο για να εισέλθουν στη σχολή, ενώ ήρθαν σε ρήξη με άνδρες της Αστυνομίας.
Οι άνδρες των ΜΑΤ έχουν μπει στο προαύλιο χώρο του κτιρίου, όπως αποτυπώνουν και τα βίντεο.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν άφησαν τα ασθενοφόρα να περάσουν, καθώς υπάρχουν τραυματίες. Μιλώντας στον Realfm 97,8 ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Παπανικολάου έκανε λόγο για έξι τραυματίες-φοιτητές, που βρίσκονται εντός της ΑΣΟΕΕ.
Ο κ. Παπανικολάου διευκρίνισε ότι ένας φοιτητής έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και πέντε φοιτητές αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα. Παράλληλα, κατήγγειλε ότι στο σημείο έχει φτάσει μόνο μία μηχανή του ΕΚΑΒ, ενώ όπως είπε χρειάζονται τουλάχιστον πέντε ασθενοφόρα.
Μέχρι στιγμής παραμένει κλειστή η Πατησίων. Αστυνομικοί μέσα στη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στο σημείο τραυμάτισαν άθελά τους, δημοσιογράφους και φωτογράφους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για να επέμβει η παλιά ομάδα ΔΕΛΤΑ (ΝΥΝ Δράση).
