5 Δεκ 2019

Ο Παναγιωτόπουλος είναι ακόμα υπ. Άμυνας; Δήλωσε: «Το πρόβλημα (με την Τουρκία) δεν είναι φοβερό»

«Διαπιστώσαμε και συμφωνήσαμε ότι “το πρόβλημα δεν είναι φοβερό”, καθώς εφόσον η συμφωνία θα περάσει από την τουρκική Βουλή θα δημοσιοποιηθεί και θα την δούμε κι εμείς.

»Μάλιστα “χαριτολογώντας” ο Ερντογάν είπε στον Πρωθυπουργό “μα, θα μπορούσατε να πάρετε ένα αντίγραφο από τον Λίβυο πρέσβη, αλλά… τον διώξατε”…».
Αυτό τον τζούφιο «μακεδονομάχο» (θυμάστε που παρίστανε τον «Μακεδονομάχο» προεκλογικά;), που θεωρεί ότι δεν είναι κάτι φοβερό που η Τουρκία διεκδικεί όλη τη θάλασσα του Καστελόριζου (Λύκιο Πέλαγος) και τη θάλασσα νότια της Κρήτης (Νότιο Κρητικό Πέλαγος), να τον χαίρεστε όλοι οι «πατριώτες» στην Καβάλα που τον ψηφίσατε.
Μεγάλος πατριώτης ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, σθεναρό παλικάρι, ο ανοίγω το στόμα μου και δεν ξέρω τι λέω, που θα έπρεπε να το έχει ραμμένο, ο ανεύθυνος.
Για συμμαζευτείτε εκεί στην κυβέρνηση, συμμαζευτείτε λέμε. Όχι μόνο δεν τηρείτε την εθνική συναίνεση που ζητάτε, είστε και προκλητικοί.
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δεν έκρυψε και τον εντυπωσιασμό του από την τουρκική αντιπροσωπεία:
«Η Τουρκία αυτήν την εποχή στα μάτια του λαού και των ηγετών της θεωρεί ότι “έχει πάρει τα πάνω της” κι αυτό ήταν εμφανές από τον τρόπο που “λειτουργούσε” η αντιπροσωπεία της στο ΝΑΤΟ».