16 Ιαν 2020

Πήραν το νόμο στα χέρια τους: Έκαψαν ζωντανό παιδόφιλο που βίασε και σκότωσε 6χρονη (video)

Οι κάτοικοι του χωριού Cacahoatan στο Μεξικό πήραν το νόμο στα χέρια τους , καίγοντας ζωντανό έναν παιδόφιλο που βίασε και στη συνέχεια σκότωσε ένα εξάχρονο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με αναλυτικό ρεπορτάζ της metro.co.uk, ο Alfredo Roblero κακοποίησε σεξουαλικά και στη συνέχεια σκότωσε την Jarid. Η οικογένειά της δήλωσε την εξαφάνιση της μικρής στις 9 Ιανουαρίου, και μια ημέρα η μικρή εντοπίστηκε νεκρή.

Ο άνδρας που φέρεται ως δράστης, εγκλωβίστηκε από τους χωριανούς πριν προλάβει να φτάσει η αστυνομία, με την θεία του κοριτσιού όμως να επιμένει πώς η υπόθεση πρέπει να φτάσει στις Αρχές. Το εξαγριωμένο πλήθος όμως δήλωσε ότι δεν θα αφήσουν τον άνδρα να φύγει ζωντανός από το χωριό με αποτέλεσμα να τον λιντσάρουν. Αφού τον έδεσαν σε έναν στύλο πυρπόλησαν τον δράστη πριν καν προλάβει να φτάσει η αστυνομία.
Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, ο παιδεραστής και δολοφόνοςφαίνεται δεμένος και περιτριγυρισμένος από το πλήθος λίγο πριν τον κάψει ζωντανό.
Όταν έφθασαν οι τοπικές Αρχές προφανώς ήταν ήδη αργά, τόνισαν όμως ότι οι κάτοικοι δεν μπορούν να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν περαιτέρω.