21 Φεβ 2020

“Chesterfield” και για το Μηταράκη; Πάνω από 21.500 ευρώ το κόστος για εξοπλισμό που παρήγγειλε για το νέο του γραφείο αποκαλύπτει η “Εφ.Συν.”

Αφού ξεπάστρεψε τις κατσαρίδες που κατήγγειλε ότι του άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του στο υπουργείο Εργασίας, όπου τοποθετήθηκε αμέσως μετά τις εκλογές,ο Νότης Μηταράκης είπε ...
να το “ρίξει έξω” με το νέο του γραφείο στο υπουργείο Μετανάστευσης.
Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Δημήτρη Αγγελίδη στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, ο κ.υπουργός αποφάσισε την απευθείας ανάθεση ποσού 17.369,96 ευρώ συν ΦΠΑ 24%, δηλαδή τελικού ποσού 21.538,75, για την προμήθεια εξοπλισμού (έπιπλα και γραφεία) για το γραφείο του στο κτίριο Κεράνης.
Το ρεπορτάζ θυμίζει ότι όταν λιγότερα από τα μισά χρήματα, 10.416 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, είχε κοστίσει ο εξοπλισμός που παρήγγειλε για το γραφείο του τον Μάρτιο ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Αγγελος Τόλκας, τα αντιπολιτευόμενα τότε ΜΜΕ είχαν βγει στα κάγκελα. Πλέον βέβαια, έχουμε κανονικότητα…
Μάλιστα, τα έπιπλα και τα γραφεία του κυρίου Μηταράκη στοιχίζουν περισσότερο από τα έπιπλα που παρήγγειλε για το γραφείο του στην Περιφέρεια Αττικής ο Γιώργος Πατούλης, 19.450 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, προξενώντας την αντίδραση των Υπαλλήλων της Περιφέρειας.
όλο το ρεπορτάζ του Δημήτρη Αγγελίδη και τα έγγραφα στην efsyn.gr