20 Φεβ 2020

Αυτή είναι η παίκτρια του Βig Brother με τα ναρκωτικά και τα όπλα

Αυτη είναι η παίκτρια του Βig Brother με τα ναρκωτικά και τα όπλαedolio5 team

«Σκοτεινά» μυστικά έκρυβε η μονοκατοικία στα Πλατινίδια Μαγνησίας -αρκετά έξω από τον Βόλο, κοντά στα Λεχώνια- όπου διέμενε η 44χρονη...

Ελίνα Πριακου, πρώην παίκτρια του πρώτου «Big Brother» και ο 49χρονος σύντροφος της, που ...συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών και όπλων.Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, αξιοποιώντας σχετική πληροφόρηση, προχώρησαν σε έφοδο στην οικεία και έμειναν έκπληκτοι με αυτά που βρήκαν. Αυτό καθώς κατέσχεσαν ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης, αλλά και ένα μίνι οπλοστάσιο με εκατοντάδες φυσίγγια από πολεμικό όπλα, ακόμη και αντιαεροπορικά!

Η 44χρονη σήμερα Ελίνα Πριακου,, είχε καταφέρει να διακριθεί στο «Big Brother» -το πρώτο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης-, απ’ όπου ξεπήδησαν «φυσιογνωμίες» που μας απασχολούν ακόμη και σήμερα. Η ίδια, πριν αρκετά χρόνια, είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από επιχειρηματία, σε μία guest εμφάνιση που είχε κάνει μαζί με άλλους παίκτες του εν λόγω παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι είχε φροντίσει να πάρει μέτρα ασφαλείας για να αποφεύγει τους… απρόσκλητους επισκέπτες, έχοντας εγκαταστήσει σύστημα καταγραφής εικόνας με κάμερα στην είσοδο της οικίας του.

Τι ισχυρίζεται η 44χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι


Κατά την προανάκριση από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, τόσο η 44χρονη πρώην παίκτρια του «Big Brother» όσο και ο 49χρονος σύντροφος της είπαν πως από την ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκε, μόνο ένα πολύ μικρό μέρος ανήκει σε αυτούς και είναι για προσωπική χρήση. Μάλιστα, υπέδειξαν τρίτο πρόσωπο ως τον άνθρωπο στο οποίο ανήκει ο εξοπλισμός και τα ναρκωτικών, με την ΕΛ.ΑΣ. να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του. Όσο για τα όπλα, το ζεύγος φέρεται να δήλωσε ότι είναι συλλέκτες και καμία σχέση δεν έχει με εγκληματικές δράσεις.