26 Φεβ 2020

Δεν έχει πια πρόβλημα με τους «μπάφους» ο Άδωνις (video)

Φόρεσε τα «καλά» του και πήγε στα εγκαίνια εγκατάστασης φαρμακευτικής κάνναβης...
Μπορεί τα χρόνια που βρισκόταν στην αντιπολίτευση να γελούσε περιπαιχτικά για τις επενδύσεις στον χώρο της φαρμακευτικής κάνναβης, ωστόσο, πλέον, ως υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορά τα μαύρα του γυαλιά και το καλό του κοστούμι προκειμένου να εμφανιστεί στα εγκαίνια σχετικής μονάδας στη χώρα.
Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε την Κόρινθο, προκειμένου να παρευρεθεί στα εγκαίνια της πρώτης εγκατάστασης φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, η οποία έγινε από την ισραηλινή εταιρεία Tikun Olam.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδης και ο Υφ. κ.Παπαθανάσης με τον ΓΓ Βιομηχανίας κ.Καλλίρη παρευρέθηκαν στην Κόρινθο στα εγκαίνια της πρώτης εγκαταστάσεως Φαρμακευτικής Κάναβης της http://tikunolam.com  με τους Aharon Lutzky President Tikun Olam και
Oren Shenkar





Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter




Βέβαια, δεν έχει περάσει και τόσος πολύς καιρός από την εποχή που αποκαλούσε ως «μπάφο» τη φαρμακευτική κάνναβη, φανερώνοντας την ημιμάθειά του«Η πρώτη επένδυση που προδιαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος. Πολύ ταιριαστό για τον ΣΥΡΙΖΑ», έλεγε κάποτε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως θα δείτε στο βίντεο της αγαπημένης του «Ομάδας Αλήθειας».

Πρώτη φορά Αριστερά με μπάφους παντού: http://www.antenna.gr/news/m/article?aid=404069  για να ξεχνάμε μάλλον το τί κάνουν στη Χώρα μας


 https://www.altsantiri.gr/