18 Μαρ 2020

Viral τραγούδι για Κυριάκο: «Γιε μου, σου μιλά από ψηλά ο Μητσοτάκης, άκουσέ τον… τον παλιό»! (video)

Ανεξαρτήτως αν ανταποκρίνεται ή όχι επαρκώς ως πρωθυπουργός αυτές τις δύσκολες ημέρες και ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η καντεμιά του, σε συνέχεια αυτής των μητσοτάκηδων και ειδικά του αείμνηστου πατρός του, αποτελεί καθημερινό θέμα συζήτησης, ενώ τα ανέκδοτα, τα memes και τα post τρολαρίσματος, έχουν πλέον κατακλείσει τον κυβερνοχώρο στα social media.


…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Το καλύτερο ever… είναι το τραγούδι που ήδη τείνει να γίνει «Top 1» viral video, που μιλά για τη γκαντεμιά του Κυριάκου. Ακόμη και ο ίδιος ο Μητσοτάκης, οφείλει να παραδεχθεί ότι η μικρή -μας- Σουλτάνα από τη Νέα Μάκρη, που το ‘γραψε, το μελοποίησε και το τραγουδάει έχει απίστευτο χιούμορ, έμπνευση και ταλέντο! Άλλωστε, οι πηγές του PIPERATA.GR λένε ότι έχει πάρει μέρος και στο τηλεοπτικό «Voice».
Τις αφορμές, άλλωστε, ο ίδιος ο Κυριάκος τις έχει δώσει στους νέους ανθρώπους και όχι μόνο. Δεν μιλώ για τα δεινά που μας έχουν βρει (μόνο) από την ημέρα που εξελέγη. Μιλώ κυρίως για τους «γαλάζιους ουρανούς» και «φωτεινούς ήλιους» που υποσχόταν, που και δεν ήρθαν και δεν θα έρχονταν και επιχειρεί την ανεπάρκεια, τα ψέματα και λάθη των κυβερνητικών επιλογών να τα κρύψει κάτω από την πανδημία και τα -όντως- εύστοχα διαγγέλματα του.
Αλλά για το ότι φθάσαμε εδώ που φθάσαμε, είναι από δικές του επιλογές και ευθύνες. Και, πέρα από την πλάκα, μιλώ πολύ σοβαρά για όλα όσα γίνονται και κρύβονται… Όπως και για αυτά που έρχονται… Γιατί μη ξεγελιέστε, αυτός που λάμπει, τις περισσότερες φορές δεν είναι χρυσός… Θα είστε εδώ και θα καταλάβετε…
Μέχρι τότε, απολαύστε την μικρή Σουλτάνα να τρολάρει τη γκαντεμιά Μητσοτάκη… 
piperata.gr